Ισμήνη Γεωργιλάκη: «Ο άντρας θα πει μια κουβέντα και η γυναίκα θα σωπάσει»

ΚΩΔΙΚΟΣ 22

Δραστήρια, ρομαντική και με ένα λαμπερό χαμόγελο μόνιμα ζωγραφισμένο στο γλυκό της πρόσωπο η Ισμήνη Γεωργιλάκη ανήκει στις γυναίκες που δεν διστάζουν να ρισκάρουν προκειμένου να ζήσουν κάθε λεπτό όπως ακριβώς θέλουν και ονειρεύονται.

Αυτό, άλλωστε, έπραξε πριν από περίπου οκτώ χρόνια όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το... μουσικό μονοπάτι της καρδιάς της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, κάτι για το οποίο νιώθει πραγματικά περήφανη. Οι πρόσφατες και πολύ επιτυχημένες συναυλίες που έδωσε δίπλα στον Στέλιο Διονυσίου (σε Κύπρο, Κρήτη και Θεσσαλονίκη) της δίνουν κάθε δικαίωμα να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της καριέρας της, ωστόσο η ίδια δεν επαναπαύεται και δηλώνει πανέτοιμη να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό της βήμα. Οπως χαρακτηριστικά μας λέει, «πρόκειται για μια εταιρεία που θα αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις, parties, εγκαίνια και γάμους, πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες και την οικονομική δυνατότητα των πελατών. Αν όλα πάνε καλά, η εταιρεία θα είναι έτοιμη την άνοιξη και θα βρίσκεται στα βόρεια προάστια».

Παρά τη σχετική απειρία και τα πρώτα... αμήχανα λεπτά μπροστά στο φωτογραφικό φακό, η νεαρή τραγουδίστρια μπήκε γρήγορα στο κλίμα και μας χάρισε μερικές εκπληκτικές α λα pin girl πόζες, ενώ περιέγραψε τη μοναδική αυτή εμπειρία με μια λέξη: super!
Η ίδια πιστεύει πως μέσα από αυτή την παρουσίαση θα δει τον εαυτό της πιο όμορφο και θα ανέβει ψυχολογικά, ενώ όταν τη ρωτήσαμε ποιο πιστεύει πως είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξουν οι αναγνώστες πάνω της, μας είπε: «Νομίζω πως το πιο δυνατό σημείο μου είναι τα μάτια και το βλέμμα μου, ωστόσο όποιος με γνωρίζει καλύτερα ξέρει πως έχω πολλά ακόμη».

Αναφερόμενη στο προφίλ του «πρίγκιπα του παραμυθιού» η Ισμήνη επιλέγει το μοντέλο του αρχοντικού, κυρίαρχου και large άντρα, που μπορεί να την κάνει να νιώσει άνετα και να γελάσει πολύ, ενώ σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο «φλερτ» δηλώνει «παραδοσιακή» και δεν διστάζει να μας πει πως «οι άντρες έχουν γίνει λίγο... κότες, επειδή πολλές γυναίκες έχουν καβαλήσει το καλάμι και τους έχουν κάνει να χάσουν το ρόλο τους. Η σύγχρονη γυναίκα είναι πιο δυναμική και πιστεύει πως όπως στα επαγγελματικά, έτσι και στα προσωπικά μπορεί να κάνει την πρώτη κίνηση και να καθορίσει το παιχνίδι. Αυτό είναι λάθος. Εγώ νομίζω πως ο άντρας θα πει μια κουβέντα παραπάνω και η γυναίκα θα σωπάσει. Ετσι μεγαλώσαμε, αυτό είδαμε από τους γονείς μας και μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να στεριώσει μια σχέση. Σε αυτό το θέμα είμαι λίγο παλιομοδίτισσα».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ