Κατερίνα: "Δυναμίτης"!

Υπάρχουν στιγμές που μέσα στο κατακαλόκαιρο και την αφόρητη ζέστη η εικόνα μιας εξωτικής καλλονής είναι ικανή να ταξιδέψει το ανδρικό μυαλό στα πιο απόμακρα και παραδεισένια νησιά (ναι, αυτά με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τους τροπικούς φοίνικες).

Σίγουρα κάποιοι θα σκεφτούν πως όλα αυτά αποτελούν προϊόν εκτεταμένης έκθεσης στον ήλιο ή -γιατί όχι;- όνειρο θερινής νυκτός. Ωστόσο, μια προσεκτική ματιά στη φωτογραφία της super sexy Κατερίνας είναι αρκετή για να τους οδηγήσει με την ταχύτητα του φωτός σε κάποια απόμερη παραλία, μ’ ένα δροσιστικό Mohito στο χέρι και τους ήχους των Vaya Con Dios να πλανώνται στον αέρα.

Η εκρηκτική Κατερίνα είναι μια γυναίκα-«δυναμίτης» και οφείλει τα... τροπικά της χαρακτηριστικά στα γονίδια, που είναι μοιρασμένα σε Πουέρτο Ρίκο και Αγιο Δομίνικο. Με το modeling ασχολείται περίπου ένα χρόνο, όμως έχει καταφέρει -χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία- να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να δέχεται βροχή από δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις.

Οπως χαρακτηριστικά μας λέει: «Σε ό,τι αφορά το modeling τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως στο μέλλον θα πάνε ακόμη καλύτερα. Πάντως, αυτή την περίοδο σκέφτομαι και τις διακοπές μου, αφού θέλω να ταξιδέψω σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και φυσικά Μύκονο. Θα πάω με την παρέα μου, γιατί αυτό τον καιρό δεν έχω σχέση, μιας και είναι δύσκολο να βρεις άνδρα (με Α κεφαλαίο) που να είναι πάντα πρόθυμος να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σου. Ισως ζητάω πολλά, αλλά είμαι γυναίκα που θέλει να περνάει πάντα το δικό της και όταν δεν γίνεται αυτό, τρελαίνομαι».