Ροζάννα Τσέλιου: «Το φετίχ μου είναι τα ψηλά τακούνια»...

ΚΩΔΙΚΟΣ 26 

Επικοινωνιακή, μονίμως ευδιάθετη κι εξαιρετικά άνετη μπροστά στο φωτογραφικό φακό και κάτω από τα φώτα, η εντυπωσιακή Ροζάννα Τσέλιου προσαρμόστηκε στο κλίμα της φωτογράφησης μέσα σε ελάχιστα λεπτά και απόλαυσε με την ψυχή της αυτή τη μοναδική εμπειρία. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της διαδικασίας, φανερά ικανοποιημένη μας δήλωσε χαμογελαστή: «Πραγματικά, ήταν μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία που σε βγάζει εντελώς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πιστεύω πως όταν με δουν οι φίλοι μου στην “Espresso” θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα και φυσικά να με πειράζουν. Ομως εγώ το έκανα απλώς για να περάσω καλά».

Με σπουδές σχετικές με το marketing και με διετή προϋπηρεσία στο αντίστοιχο τμήμα εταιρείας εξοπλισμού κομμωτηρίων, αλλά και στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (με σύμβαση...), η Ροζάννα εργάζεται πλέον στη ΦΑΓΕ όπου κατέχει τη θέση της assistant product manager στο τμήμα των εξαγωγών. Η ίδια μας λέει: «Αγαπώ τη δουλειά μου και σκοπεύω να το κάνω για όσο καιρό αισθάνομαι δημιουργική και αποδοτική. Με εξιτάρει το να αναλαμβάνω κάποια projects και να φέρνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως ιδιαίτερα για μια γυναίκα, το συναίσθημα της ανεξαρτησίας και της δημιουργικότητας που σου προσφέρει η δουλειά είναι πολύ ωραίο. Οπότε, ακόμη και η ταλαιπωρία που προκύπτει μερικές φορές, αξίζει τον κόπο. Το μόνο επάγγελμα που δεν θα μπορούσα να κάνω με τίποτα είναι αυτό του δικαστικού κλητήρα και αυτό γιατί είμαι πολύ συναισθηματική κι ευαίσθητη».

Οταν έχει ελεύθερο χρόνο, η εντυπωσιακή Ροζάννα προτιμά να ασχολείται με τα αγαπημένα της αθλήματα που είναι το τένις και το κολύμπι. Η ίδια δηλώνει: «Η γυμναστική βρίσκεται στο καθημερινό μου πρόγραμμα. Γενικά όμως, μου αρέσει να πηγαίνω για φαγητό με φίλους, να βγαίνω σε χαλαρά μπαράκια με καλή μουσική, να παρακολουθώ ταινίες στο σινεμά ή ενδιαφέρουσες παραστάσεις στο θέατρο. Φυσικά, όταν θέλω να χορέψω προτιμώ το ελληνικό ρεπερτόριο και συνήθως πηγαίνω στα μπουζούκια για να ακούσω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες».

Η σχέση της 26χρονης Ροζάννας με την τηλεόραση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή αφού, όπως μας λέει: «Λατρεύω τις βραδιές που απολαμβάνω ωραίες ταινίες, ενώ δεν αντέχω με τίποτα τις μεσημεριανές εκπομπές».

Καλοκαιρινός τύπος που λατρεύει τα νησιά και τη θάλασσα, χωρίς όμως να απορρίπτει το βουνό και τις απίστευτες ομορφιές του, νιώθει τυχερή, γιατί για όλες τις διακοπές που έχει κάνει στη ζωή της υπάρχει ένας λόγος για να είναι βαθιά χαραγμένες στη μνήμη της και να τις αναπολεί ακόμη και σήμερα. Η Ροζάννα λατρεύει τα ζώα, τρελαίνεται για το χορό, ενώ σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού, δηλώνει γελώντας: «Βαριέμαι πολύ το κομμωτήριο».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP- ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η πρώτη της αγάπη είχε πηδήξει από την ταράτσα στο μπαλκόνι για να της αφήσει ένα σημείωμα που έλεγε ότι τη σκέφτεται κάθε στιγμή.