Καλημάν Ελεονώρα: «Δεν μου αρέσουν οι υπερβολικά ντροπαλοί άνδρες»

ΚΩΔΙΚΟΣ 3

Είναι μόλις δεκαεννέα ετών, σπουδάζει Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και Marketing σε αγγλικό κολέγιο και παράλληλα ασχολείται με το modeling. Ο λόγος για την εστεμμένη Καλημάν Ελεονώρα, που μόλις πριν από ένα χρόνο δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος στο διαγωνισμό «Miss Κρήτη 2007» κατακτώντας τους τίτλους της Αναπληρωματικής Miss Κρήτη και Miss Young 2007.

Εμπειρη και «ψημένη» σε τέτοιου είδους φωτογραφήσεις, η νεαρή 19χρονη δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού μπήκε γρήγορα στο κλίμα και διασκέδασε με την ψυχή της κάθε λεπτό της διαδικασίας. Η ίδια μάς εξομολογήθηκε πως «ήταν θετικό το ότι με βοήθησαν να χαλαρώσω και να είμαι ο εαυτός μου. Ενιωσα όμορφα και ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό».

Αναφορικά με το καθημερινό της πρόγραμμα, που είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, η Ελεονώρα μάς λέει πως «αυτή την περίοδο σπουδάζω και παράλληλα κάνω modeling. Είμαι ακόμη στην αρχή, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει. Εχω κάνει πασαρέλα με επώνυμα μοντέλα, έχω συμμετάσχει σε φωτογραφήσεις μόδας για επώνυμα περιοδικά και έχω πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι επαγγελματικοί μου στόχοι είναι να πάρω το πτυχίο μου και να κάνω master. Μου αρέσει αυτός ο χώρος της λάμψης και της ομορφιάς, αλλά πρέπει να σκεφτώ και το μέλλον μου. Το modeling δεν διαρκεί για πάντα. Κάποια στιγμή θα σταματήσω. Πάντως, μια μέρα θα ήθελα να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση».

Η Ελεονώρα πιστεύει πως ο συνδυασμός επαγγελματικής και προσωπικής ζωής δεν είναι δύσκολη υπόθεση, αφού σε αυτό τον τομέα οι σύγχρονες γυναίκες τα καταφέρνουν περίφημα και έχουν πετυχημένη καριέρα, αλλά και οικογένεια.

Της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνοντας βόλτες με τους φίλους για καφέ ή διαβάζοντας βιβλία. Χόμπι της είναι ο χορός, η ζωγραφική (ιδιαίτερα τα πορτρέτα), αλλά και ο σχεδιασμός ρούχων. Αν υπάρχει ένα ταλέντο που θα ήθελε να έχει, αυτό δεν είναι άλλο από την ικανότητα να παίζει πιάνο, αφού λατρεύει τον ήχο του και γενικά τη μουσική. Η ίδια μάς λέει χαρακτηριστικά: «Οταν θέλω να χαλαρώσω, βάζω συνήθως ήρεμα κομμάτια, ελληνικά και ξένα. Οταν όμως είμαι σε club, θέλω η μουσική να είναι χαρούμενη και να σε κάνει να θέλεις να χορέψεις. Με λίγα λόγια, να ανεβάζει τη διάθεση».

Τα ταξίδια κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, αλλά δεν ξεχωρίζει κάποιες διακοπές που να έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό της, ενώ μας λέει πως «γενικά, μου αρέσει να ταξιδεύω. Το καλοκαίρι προτιμώ τα νησιά, για να είμαι κοντά στη θάλασσα. Το χειμώνα όμως είναι πιο ωραία στα βουνά, ιδιαίτερα αν έχει χιόνια και κάνεις σκι».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η Ελεονώρα παραδέχεται πως τα ωραία κομπλιμέντα την κάνουν να αισθάνεται όμορφα.