Ανια: Καυτός πειρασμός


Το όνομά της είναι Ανια και ανήκει στις γυναίκες που όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να το αποκτήσουν. Το γεγονός πως διαθέτει όλα αυτά τα προσόντα που κάνουν τους άντρες να... χάνουν τη μιλιά και το μυαλό τους δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης και δικαιολογεί απόλυτα την κατακόρυφη επαγγελματική της άνοδο στον απαιτητικό μα και πολύ λαμπερό χώρο της μόδας.

Η συμμετοχή της σε μεγάλα fashion shows αλλά και σε τολμηρές φωτογραφήσεις έχει προκαλέσει... σεισμικές δονήσεις πολλών Ρίχτερ στον ανδρικό πληθυσμό που μάλλον δίκαια τη θεωρεί ένα από τα πιο φρέσκα και ανερχόμενα ονόματα του modeling. Η ίδια εργάζεται ακούραστα και μεθοδικά και εξετάζει με προσοχή τις ιδιαίτερα δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται καθημερινά, εν τούτοις φροντίζει πάντα να ξεκλέβει λίγο χρόνο προκειμένου να «εξασκεί» το αγαπημένο της χόμπι και φετίχ που δεν είναι άλλο από το... shopping εσωρούχων.

Οσο για την ποικιλία και τα σχέδια που υπάρχουν στην τεράστια συλλογή της γκαρνταρόμπας της, τα λόγια είναι μάλλον περιττά...