Νάντια Τυριάκη: «Θα ήθελα να έχω προσόντα για τραγούδι»

ΚΩΔΙΚΟΣ 6

Προσηλωμένη στις σπουδές της αλλά αναποφάσιστη σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό της μέλλον, η Νάντια Τυριάκη άφησε για λίγο τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και τις σημειώσεις της και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της «Espresso». Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας μάς εξομολογήθηκε: «Μου άρεσε πάρα πολύ. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιαστική και διασκεδαστική. Οι περισσότεροι φίλοι μου ξέρουν ότι ασχολούμαι και με το modeling, αλλά δυστυχώς δεν διαβάζουν συχνά εφημερίδες και περιοδικά. Ομως αν τύχει να με δουν, είμαι βέβαιη πως θα τους αρέσει πάρα πολύ».

Ανετη και χαμογελαστή, η 20χρονη Νάντια, εργάζεται ως μοντέλο, αλλά έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα τις σπουδές της και μας λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το μόνο που θέλω είναι να τελειώσω με επιτυχία τις σπουδές μου. Επαγγελματική εμπειρία δεν έχω, αφού βρίσκομαι στο ξεκίνημα και ουσιαστικά δεν έχω κατασταλάξει για το τι θέλω πραγματικά να κάνω. Με τον καιρό πιστεύω ότι τελικά θα καταλήξω. Γενικά είμαι άνθρωπος που μαθαίνει πολύ γρήγορα και εύκολα. Πάντως θα ήθελα να έχω τα προσόντα για να μπορώ να τραγουδάω, αφού λατρεύω τη μουσική και το τραγούδι».
Η ίδια μας εξομολογείται πως συνεννοείται εύκολα με τους ανθρώπους, πως έχει επικοινωνιακό χάρισμα και πως όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, αλλά στην πορεία εγκατέλειψε τη σκέψη.

Οταν δεν μελετάει τα πανεπιστημιακά της συγγράμματα και βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, η εντυπωσιακή Νάντια βγαίνει με την παρέα της και διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού, όπως χαρακτηριστικά μας λέει: «Μου αρέσει να βγαίνω και να χορεύω με τους φίλους μου και συνήθως προτιμώ R&B καταστάσεις, είτε είναι σε μικρό μπαράκι είτε σε club. Ολα εξαρτώνται από τη διάθεσή μου αλλά και την παρέα. Κάθε φορά που θέλω να ηρεμήσω ακούω χαλαρωτική lounge μουσική, ενώ με την τηλεόραση δεν τα πάω καλά και γενικά δεν είμαι πολύ fan».

Οταν αναφέρεται στα ταξίδια που έχει κάνει και ξεφυλλίζει το album των αναμνήσεων της, το πρόσωπό της λάμπει και μας λέει χαμογελαστή: «Τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι διακοπές είναι το μεγαλύτερο πάθος μου. Ειλικρινά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον αφού όλα ήταν ιδιαίτερα και είχαν τις δικές τους στιγμές. Αν έχω χρόνο, είμαι άνθρωπος που θα πάει όπου να ’ναι και όποτε να ’ναι, αρκεί να έχω διάθεση και φυσικά καλή παρέα».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE-UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η Νάντια πιστεύει ότι, όταν θέλεις κάτι πραγματικά, μπορείς να το πετύχεις.