Ευαγγελία Στασινού: «Μην κάνουμε θλιβερή τη ζωή γιατί είναι μικρή»

ΚΩΔΙΚΟΣ  7

Οταν επιτέλους καταφέρετε να ξεκολλήσετε τα μάτια σας από τις φωτογραφίες της πραγματικά εκπληκτικής Ευαγγελίας Στασινού καλά θα κάνετε να καθίσετε όσο πιο αναπαυτικά γίνεται στον καναπέ σας και να πιείτε μια γερή γουλιά καφέ, γιατί μέσα στις αμέσως επόμενες λέξεις σκοπεύουμε να σας πληροφορήσουμε πως η αστυνομική της ταυτότητα αναγράφει ως έτος γέννησης το... 1991. Δεν άκουσα, πώς είπατε, ορίστε; Ναι, καλά διαβάσατε και όχι, δεν έχει γίνει κανένα τυπογραφικό λάθος. Η εκρηκτική Ευαγγελία είναι -εξακριβωμένα- μόλις 17 ετών και το γεγονός πως ο Θεός και η φύση στάθηκαν ιδιαίτερα γενναιόδωροι μαζί της δεν επιδέχεται καμία απολύτως αμφισβήτηση.

Η 17χρονη καλλονή έκανε την παρθενική της φωτογράφηση για λογαριασμό της «Espresso» και με το ακαταμάχητο νεανικό χαμόγελο στα χείλη δήλωσε: «Το έκανα για την εμπειρία και γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου. Η διαδικασία ήταν πολύ όμορφη και το περιβάλλον ζεστό και φιλικό. Οταν το δουν οι φίλοι μου θα χαρούν αν και είμαι σίγουρη πως θα με πειράξουν».
Φοιτήτρια σε σχολή αισθητικής και αποφασισμένη να συνεχίσει με σπουδές κομμωτικής, η νεαρή Ευαγγελία ονειρεύεται να ανοίξει ένα δικό της κομμωτήριο και μας εξηγεί τους λόγους: «Την κομμωτική την ονειρεύομαι από παιδί. Θα ήθελα να είναι το επάγγελμα της ζωής μου, γιατί με εξιτάρει απίστευτα το συναίσθημα που νιώθω τη στιγμή του αποτελέσματος. Είναι χαρά και δύναμη μαζί. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι που με κάνουν να θέλω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να συνδυάσω την τέχνη της κομμωτικής με αυτήν της αισθητικής. Αν και δεν έχω ακόμη ολοκληρωμένες γνώσεις, πιστεύω ότι ταλέντο μου είναι η φαντασία που έχω, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για βραδινά χτενίσματα».

Οπως τα περισσότερα κορίτσια που βρίσκονται σε αυτή την τρυφερή ηλικία, της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της παρέα με τους φίλους της. Το μπάσκετ είναι το αγαπημένο της άθλημα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί με τους φίλους της βγαίνουν και διασκεδάζουν κυρίως σε μπαράκια με ροκ και έντεχνη μουσική. Φυσικά, όταν πρόκειται για ξεφάντωμα και χορό επιλέγουν κάτι σε πιο λαϊκό ρεπερτόριο. Η Ευαγγελία μας λέει: «Μια γυναίκα επιβάλλεται να έχει χρόνο και για την προσωπική της ζωή και γι’ αυτό πρέπει να επιλέξει ένα ολιγόωρο επάγγελμα, το πολύ οκτώ ωρών. Δεν θα έκανα με τίποτα το επάγγελμα του δικηγόρου».

Η τηλεόραση είναι μία από τις αγαπημένες της συνήθειες, δεν χάνει με τίποτα το «Παρά πέντε», ενώ θα ήθελε να μάθει να χορεύει hip-hop. Για τη σχέση της με την κουζίνα μας λέει ότι «δεν έχει γεννηθεί ακόμα», ενώ μιλώντας για τα μελλοντικά σχέδια και πλάνα λέει χαρακτηριστικά: «Σε δέκα χρόνια από τώρα θα είμαι μια γυναίκα 27 χρόνων, σύζυγος, μητέρα δύο παιδιών και διάσημη κομμώτρια. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και γενικά πιστεύω στο "Η ζωή είναι μικρή, μην την κάνεις θλιβερή"».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP:  ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η Ευαγγελία τρελαίνεται να πηγαίνει στα μαγαζιά για ψώνια και μετά για καφέ με τις φίλες της.