Ελευθερία Λαδοπούλου: «Με ξενερώνουν οι τσιγκούνηδες και... οι κότες»

ΚΩΔΙΚΟΣ 11

Αισιόδοξη, δραστήρια και ερωτευμένη με το επάγγελμά της, η Ελευθερία Λαδοπούλου άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της «Espresso». Αν και περιέγραψε την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία ως καταπληκτική, συμπλήρωσε χαριτολογώντας: «Οπως για κάθε πράγμα που δοκιμάζεις για πρώτη φορά είναι φυσικό να σε κυριεύει η αμηχανία και να μην σε αφήνει να το ζήσεις στο έπακρο».

Η 22χρονη Ελευθερία έχει σπουδάσει οδοντοτεχνίτης, αλλά προτίμησε να μην ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Η ίδια μας λέει χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζομαι σε εταιρεία Logistics, όπου κατέχω τη θέση του γραμματέα προέδρου και τη διαχείριση του οικονομικού τμήματος. Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, αφού δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με ένα επάγγελμα που δεν θα είχε προοπτικές εξέλιξης και θα με άφηνε στάσιμη. Προς το παρόν δεν έχω στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω κάτι άλλο».

Τι είναι όμως αυτό που την εξιτάρει στο επάγγελμά της και τι αυτό που την ενοχλεί; Η Ελευθερία εξομολογείται πως της αρέσει να βρίσκεται συνέχεια σε εγρήγορση, ενώ συμπληρώνει: «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μερικές φορές πρέπει να παρουσιάζομαι πιο απόλυτη από ό,τι είμαι στην πραγματικότητα».

Οταν ήταν παιδί, ήθελε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ για επτά ολόκληρα χρόνια ασχολιόταν με το χορό. Μάλιστα, όταν ήταν δέκα τεσσάρων ετών, πήρε μέρος σε έναν παιδικό θίασο, αλλά, όπως η ίδια μας λέει: «Στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα ονειρευόμαστε όταν είμαστε παιδιά».

Στον ελεύθερο χρόνο της η εντυπωσιακή ξανθιά βγαίνει παρέα με τους φίλους της, διαβάζει εφημερίδες και σπάνια παρακολουθεί τηλεόραση, αφού δεν μπορεί με τίποτα να δει ειδήσεις. Οταν θέλει να χαλαρώσει, προτιμάει έντεχνη μουσική και Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον οποίο λέει «η μουσική του με ταξιδεύει», ενώ όταν πρόκειται για διασκέδαση, δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού σύμφωνα με την ίδια: «Μπορώ να ακούσω τα πάντα, αφού κάθε είδος μουσικής έχει την ώρα του».

Παρά το γεγονός ότι έχει τυπικές σχέσεις με την κουζίνα, κυρίως λόγω των αυξημένων εργασιακών της υποχρεώσεων, η Ελευθερία
καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που καλεί φίλους στο σπίτι προκειμένου να γευτούν τις δημιουργίες της. Πάντως όταν μαγειρεύει για το αγόρι της, βάζει τα δυνατά της και τις περισσότερες φορές τού φτιάχνει τη σπεσιαλιτέ της που δεν είναι άλλη από το σουφλέ με μακαρόνια.

Οι διακοπές κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, ενώ όταν μιλάει για αξέχαστες και ξέγνοιαστες στιγμές, λέει χαρακτηριστικά «Πριν από ένα χρόνο πήγα στην Κεφαλλονιά με απίστευτη παρέα. Περάσαμε καταπληκτικά. Σίγουρα θα πάω και φέτος μια βόλτα από εκεί».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE - UP.: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Αν είχε την απόλυτη εξουσία, θα έκανε αυξήσεις στους βασικούς- και όχι μόνο- μισθούς των εργαζομένων.