Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Cheesecake με λευκή σοκολάτα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στην κουζίνα του «Στούντιο 4» έφτιαξε...

Μιμή Ντενίση: Έρχεται τον Απρίλιο «Η Γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»

Από τον Απρίλιο η Μιμή Ντενίση στην ΕΡΤ1. Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η προετοιμασία του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση για την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Λόρδο Ελγιν.

«Είπες» ότι ο Θοδωρής Φέρρης κάνει πάταγο στα social media

To νέο video clip του Θοδωρή Φέρρη, μόλις κυκλοφόρησε!Ήδη...

Οι «Φίλοι για πάντα» τραγουδούν το «Ferto»

Οι «Φίλοι για πάντα» τραγουδούν το «Ferto».Η Ντορέττα Παπαδημητρίου...

Η AbbVie αναδεικνύεται 4η ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη

Αναγνωρίζεται ακόμη μια φορά για την καινοτομία, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τις ίσες ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων τηςΓια πέμπτη συνεχή χρονιά, η AbbVie αναδεικνύεται από το Ινστιτούτο Great Place to Work® στην 4η θέση μεταξύ 100 πολυεθνικών εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, μέσω της αξιολόγησης πέντε κριτηρίων, όπως: τις απόψεις των εργαζομένων για την ηγεσία, την καινοτομία, την ισότητα, την εταιρική κουλτούρα και την εμπιστοσύνη. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη. 

Η διάκριση αυτή, από το Great Place to Work®, αποτελεί αναγνώριση στη δέσμευση της AbbVie να εδραιώσει ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο στηρίζεται στο πνεύμα συνεργασίας, στον αμοιβαίο σεβασμό και τον ενθουσιασμό. Η AbbVie είναι πρωτοπόρος σε πολλά προγράμματα που καλλιεργούν ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους της, όπως τα παγκόσμια προγράμματα ευεξίας AbbVie Vitality και AbbVie in Motion, το πρόγραμμα εθελοντισμού Week of Possibilities αλλά και πολύ σημαντικά και ουσιαστικά προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των ασθενών.

«Στην AbbVie πιστεύουμε ότι τα εξαιρετικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο εφόσον οι εργαζόμενοί μας απολαμβάνουν ουσιαστικές ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης. Από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της AbbVie το 2013, έχουμε θέσει την εταιρική κουλτούρα ως στρατηγική μας προτεραιότητα, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι, σε όποιο επίπεδο ευθύνης ή θέση εργασίας, να παίζουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στην πορεία της εταιρείας. Θέλουμε όσοι εργάζονται στην AbbVie, να αισθάνονται την εργασία τους ως μια μοναδική επαγγελματική και προσωπική ευκαιρία που συμβάλλει θετικά στη ζωή των συνανθρώπων μας και των ασθενών», δήλωσε ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής της AbbVie.

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, πρόσθεσε: «Κάθε μέρα τα τελευταία χρόνια θέτουμε ψηλά τον πήχη, ώστε να είμαστε σήμερα περήφανοι γι’ αυτό που πρεσβεύει η AbbVie, την καινοτομία, τις ίσες ευκαιρίες, τη συνεργασία, τις προοπτικές εξέλιξης. Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε καταφέρει να μοιραζόμαστε όλοι έναν κοινό στόχο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που όλοι μαζί δημιουργούμε».

Η AbbVie έχει ήδη αναγνωριστεί για το εργασιακό περιβάλλον της και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα την Αυστρία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Ελλάδα ειδικότερα, από το 2015 έως σήμερα, η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες στην έρευνα του Great Place to Work®, κατακτώντας φέτος τη 2η θέση στην κατηγορία των 50 – 250 εργαζομένων. Με τη διάκριση αυτή, η AbbVie είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που για 5 συνεχόμενα χρόνια κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα των νικητών της ετήσιας έρευνας Best Workplaces σε όλες τις κατηγορίες των ελληνικών επιχειρήσεων, 1η το 2015, 2η το 2016, 1η το 2017, 3η το 2018.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η όμορφη Διώνη είναι κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών

«Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε. Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι;

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Συγκλονίζει ο Τζώρτζογλου: «Μετακομίζω σε ένα σπίτι που μου δανείζουν, γιατί δεν έχω να πληρώνω το νοίκι»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Η Espresso φέρνει στο φως την καλλιτεχνική πλευρά του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ

Οσο συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ που συγκλόνισε τη Φοινικούντα τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγωδία παραμένει στο επίκεντρο κάθε συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Τρία χρόνια γάμου γιόρτασε γνωστή ηθοποιός

Τρία χρόνια γάμου γιόρτασε η γνωστή ηθοποιός.

Τρελή κούρσα για τη μούσα των Χαΐνηδων

Μπορεί η ίδια να μη βγήκε από κάποιο «Καπηλειό»,...