Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Πριγκίπισσα αγάπης και ελπίδας η Αικατερίνη της Σερβίας

Η Αικατερίνη της Σερβίας έκλεψε την παράσταση στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δείπνο του οργανισμού Lifeline Hellas.

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων...

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Βίασε την 83χρονη που υποτίθεται ότι φρόντιζε!

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε 83χρονη στα χέρια 59χρονου που υποτίθεται ότι έπρεπε να φροντίζει την ίδια και τον καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι σύζυγό της. Ο άνδρας, αφού έβγαλε τον υπερήλικα σύζυγό της από το δωμάτιό τους, τη βίασε και το έβαλε στα πόδια.

Η 83χρονη, που είναι μητέρα τριών παιδιών, από τα οποία απέκτησε οκτώ εγγόνια, και ο σύζυγός της ζουν μαζί εδώ και 60 χρόνια στο σπίτι τους στη Μελβούρνη στην Αυστραλία. Αντιμετωπίζουν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά δεν ήθελαν να πάνε σε κέντρο ευγηρίας. Γι’ αυτό προσέλαβαν από την ιδιωτική εταιρία Omni-Care τον 59χρονο εξειδικευμένο στη φροντίδα ηλικιωμένων Σάιμον Προντάνοβιτς για να τους προσέχει στο σπίτι.

Κυρίως ο Προντάνοβιτς φρόντιζε τον σύζυγο της 83χρονης, αλλά συχνά έδινε και στην ίδια τα φάρμακά της. Μια μέρα που η 83χρονη του ζήτησε να της δώσει τα χάπια της, ο 59χρονος τοποθέτησε τον σύζυγο στο καροτσάκι και τον οδήγησε έξω από το δωμάτιο. Μπήκε ξανά μέσα «και αφού έγλειψε τα δάχτυλά του», τη βίασε.

Όταν τον ανέκρινε η αστυνομία, αρνήθηκε τον βιασμό, μέχρι που στο σώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε DNA του. Τώρα κρατείται και κινδυνεύει με κάθειρξη 25 ετών.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα