Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

«Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν υπήρξα φίλος, εξ αντανακλάσεως κάναμε παρέα»

Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα καθώς πρόσφατα αντάλλαξαν πυρά για την υπόθεση της Δήμητρας Ματσούκα.

Μανιφέστο «Μαζω» επί σκηνής

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, σε εκείνους που, όπως είπε, «νομίζουν πως ορίζουν» τη ζωή του τα τελευταία τρία χρόνια, στους οποίους είπε: «Φτάνει!».

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Βραζιλιάνος θρησκευόμενος «ψάρευε» γυναίκες και τις εκβίαζε να υποκύπτουν στις διαστροφές του

Σαν άνθρωπο της Εκκλησίας πλάσαρε τον εαυτό του στην τοπική κοινωνία 32χρονος που ήταν επικεφαλής χριστιανικής ομάδας εφήβων.

Όταν, όμως, έμενε μόνος του με τον υπολογιστή του, έβγαζε στην επιφάνεια τη «διαβολική» πλευρά του, καθώς είχε μετατρέψει 240 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και ανήλικες, σε «σκλάβες του σεξ», αναγκάζοντας πολλές από αυτές να κάνουν σεξ με αγνώστους, ακόμη και με ζώα.

Ο Ρόνι Σελμπ από το Μουριαέ της Βραζιλίας, που εργαζόταν ως εμπορικός αντιπρόσωπος και προσέφερε τις υπηρεσίες του εθελοντικά σε τοπική εκκλησία, έχοντας υπό την επίβλεψή του ομάδα εφήβων, συνελήφθη στις 11 Οκτωβρίου και κρατείται. Όπως αποκάλυψε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Μάνιο Ματσάντο Νογκέιρα, ο Σελμπ «ψάρευε» τα θύματά του μέσω ψεύτικων προφίλ στα social media και το WhatsApp. Υποσχόταν σε γυναίκες σε διάφορες πολιτείες της χώρας ότι θα τις πληρώσει από 870 ευρώ έως 2.150 ευρώ αν του έστελναν γυμνές φωτογραφίες τους και βίντεο. Για να τις πείσει, μάλιστα, τους έστελνε και μεταχρονολογημένες επιταγές, οι οποίες ήταν ακάλυπτες.

Τα σύνεργα της «δουλειάς» του Βραζιλιάνου

Ανήλικα

Όταν έπαιρνε στα χέρια του το προκλητικό υλικό εκβίαζε τις γυναίκες ότι θα το κοινοποιούσε σε φίλους και συγγενείς τους αν δεν υπέκυπταν στις διεστραμμένες απαιτήσεις του.

Συνολικά σε τέσσερα χρόνια μετέτρεψε σε «σκλάβες του σεξ» 240 γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες οκτώ ανήλικα κορίτσια, 18χρονες και μια μεσήλικη, σε 11 βραζιλιάνικες πολιτείες. Πολλές από αυτές τις έβαλε να υπογράψουν συμβόλαιο παρόμοιο με εκείνο στην ταινία «50 αποχρώσεις του Γκρι», στο οποίο του επέτρεπαν «να τις κάνει ό,τι ήθελε» και να τις χτυπάει «όσο δυνατά επιθυμούσε».

Επισκεπτόταν όσα από τα θύματά του ζούσαν κοντά του και τα ανάγκαζε να κάνουν βίαιο σεξ. Από τις γυναίκες που ζούσαν σε μακρινές πόλεις, άλλες ανάγκαζε να κάνουν σεξ με αγνώστους και άλλες με ζώα, απαιτώντας στη συνέχεια να του στείλουν βίντεο. Από άλλες απαιτούσε να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους, ακόμη και 20 φορές την ημέρα. Η αστυνομία τον συνέλαβε μετά την καταγγελία θύματός του.

Ο 32χρονος Ρόνι Σελμπ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img









Μποζουκια Αθηνα