Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Το ξέσπασμα της Γαρμπή για τον πιλότο που δολοφόνησε την Καρολάιν

Έξαλλη η τραγουδίστρια

Η Καίτη Γαρμπή ξέσπασε κατά του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» η Καινούργιου μετά την ομολογία του δράστη στα Γλυκά Νερά – «Δεν έλυσαν τον σύζυγο, έλυσαν το τέρας»

Η 20χρονη δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά μπροστά στην κορούλα τους. Κατά του πιλότου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, ενώ του έχει ασκηθεί και δίωξη για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους στις αρχές και ψευδού κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις αρχές.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Γλυκά Νερά: «Στα “σαράντα” της ακριβώς τον έστειλε εκεί που ανήκει, στη φυλακή» – Ξέσπασε η Γερμανού

Η Καίτη Γαρμπή παρακολουθώντας τις εξελίξεις του εγκλήματος έγραψε στο facebook: «Να έχεις ονειρευτεί μια ζωή μαζί του κι αυτός να βάζει τέλος στη δική σου ζωή… Να απονεμηθεί δικαιοσύνη κι ας χαθεί ο κόσμος! #γλυκά_νερά».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δεν ήταν άλλη μια δολοφονία ήταν μια γυναικτονία», έγραψε ο Κότσιρας

Διαβάστε επίσης: Συγκλονισμένη η Μπεκατώρου με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η ζωή σήμερα έχει σκούρο χρώμα»

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι οι Σκορδά – Λιάγκας: «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την ομολογία του πιλότου

Διαβάστε επίσης: Ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου «σπάει» τη σιωπή του – Τι αποκάλυψε για τη fake διάρρηξη;

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα