ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 9,2 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο

Την προηγούμενη εβδομάδα τα συνολικά κέρδη στους νικητές ξεπέρασαν τα 2,3 εκατ. ευρώ

Κέρδη άνω των 9,2 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 9.209.897 ευρώ.  Την εβδομάδα από τις 28 Αυγούστου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου 2023, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε στους νικητές 2.363.039 ευρώ.

Ανάμεσά τους ήταν δύο τυχεροί σε Καλλιθέα και Μεταμόρφωση, οι οποίοι κέρδισαν από 10.000 ευρώ στα ΣΚΡΑΤΣ «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ» και «7 ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ». Επιπλέον, ένας τυχερός στη Λακωνία κέρδισε 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ τρεις ακόμα παίκτες σε Ξάνθη, Δράμα και Μονεμβασιά κέρδισαν από 2.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ». Συνολικά 78 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.

Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.