«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εν μέσω της γιορτής της Παναγίας

Οι νταήδες του Δεκαπενταύγουστου

Τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να επέμβουν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας οι αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου της Ασφάλειας στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς, μόλις μέσα σε λίγες ώρες, εν μέσω, μάλιστα, της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, πέρασαν διαδοχικά χειροπέδες σε τρεις νταήδες ύστερα από καταγγελίες των συζύγων τους.

Το πιο σοβαρό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, όταν ένας 27χρονος Ρομά που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ άρχισε να απειλεί την 26χρονη σύζυγό του και, στη συνέχεια, να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα. Υστερα από καταγγελίες γειτόνων του ζευγαριού, ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, παρόλο που η 26χρονη αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι την κακοποίησε. Πρωταγωνιστής στο δεύτερο επεισόδιο ήταν ένας 58χρονος Γεωργιανός, ο οποίος διαπληκτίστηκε με την 52χρονη σύζυγό του και, αφού την απείλησε, στη συνέχεια τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Η γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και, στη συνέχεια, σε κύρια ανάκριση. Το τρίτο περιστατικό συνέβη μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στη Χερσόνησο, όπου είχε καταλύσει ένα ζευγάρι Γερμανών παραθεριστών. Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης Γερμανίδας, ο 37χρονος σύντροφός της μέθυσε, έσπασε ένα ποτήρι και την απείλησε με αυτό, προκαλώντας της ανησυχία για τη σωματική της ακεραιότητα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια, για να οδηγηθεί το επόμενο πρωί στη Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι άνδρες της Ασφάλειας στο Ηράκλειο Κρήτης που κλήθηκαν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Παρέμβαση αστυνομικών υπήρξε και στα Τρίκαλα, μετά τον έντονο καβγά που ξέσπασε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και είχε ως αποτέλεσμα ο 65χρονος άνδρας να απειλήσει την 56χρονη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει. Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, που πέρασε δυο μερόνυχτα στα κρατητήρια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...