Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εν μέσω της γιορτής της Παναγίας

Οι νταήδες του Δεκαπενταύγουστου

Τρέχουν και δεν φτάνουν προκειμένου να επέμβουν σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας οι αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου της Ασφάλειας στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς, μόλις μέσα σε λίγες ώρες, εν μέσω, μάλιστα, της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, πέρασαν διαδοχικά χειροπέδες σε τρεις νταήδες ύστερα από καταγγελίες των συζύγων τους.

Το πιο σοβαρό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, όταν ένας 27χρονος Ρομά που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ άρχισε να απειλεί την 26χρονη σύζυγό του και, στη συνέχεια, να τη χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα. Υστερα από καταγγελίες γειτόνων του ζευγαριού, ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, παρόλο που η 26χρονη αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι την κακοποίησε. Πρωταγωνιστής στο δεύτερο επεισόδιο ήταν ένας 58χρονος Γεωργιανός, ο οποίος διαπληκτίστηκε με την 52χρονη σύζυγό του και, αφού την απείλησε, στη συνέχεια τη χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Η γυναίκα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και, στη συνέχεια, σε κύρια ανάκριση. Το τρίτο περιστατικό συνέβη μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στη Χερσόνησο, όπου είχε καταλύσει ένα ζευγάρι Γερμανών παραθεριστών. Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης Γερμανίδας, ο 37χρονος σύντροφός της μέθυσε, έσπασε ένα ποτήρι και την απείλησε με αυτό, προκαλώντας της ανησυχία για τη σωματική της ακεραιότητα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια, για να οδηγηθεί το επόμενο πρωί στη Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι άνδρες της Ασφάλειας στο Ηράκλειο Κρήτης που κλήθηκαν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Παρέμβαση αστυνομικών υπήρξε και στα Τρίκαλα, μετά τον έντονο καβγά που ξέσπασε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και είχε ως αποτέλεσμα ο 65χρονος άνδρας να απειλήσει την 56χρονη σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει. Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, που πέρασε δυο μερόνυχτα στα κρατητήρια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα