Νεφέλη Ορφανού: «Όταν δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, αντέδρασα αμέσως»

«Είναι πέφτουλες!»

Η Νεφέλη Ορφανού μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» και στον Αρτ για το φλερτ, τη σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και για τη σειρά «Ρετιρέ».

Αρχικά, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν ξέρω αν είμαι κοκέτα, αλλά κάνω 3-4 μπάνια τη μέρα. Δεν λέω ποτέ την ηλικία μου».

Στη συνέχεια στάθηκε στις διαφορές που βλέπει ανάμεσα στο φλερτ του παρελθόντος και σε αυτό που συμβαίνει σήμερα, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Ήταν άλλο το φλερτ τότε και άλλο είναι τώρα. Πλέον στην πέφτει ο άλλος, είναι πέφτουλες! Μια φορά που δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, του έριξα μία ανάποδη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο «Ρετιρέ», τονίζοντας πως επρόκειτο για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Δαλιανίδη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν την ενόχλησε ποτέ ο χαρακτηρισμός «ξινή», αφού, όπως είπε, ο κόσμος την αγαπούσε πολύ εκτός οθόνης.

«Το Ρετιρέ ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Δαλιανίδη. Δεν με πείραξε ποτέ ο χαρακτηρισμός “ξινή”, έξω με λάτρευε ο κόσμος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

«Το να ζω χωριστά με τον σύζυγό μου κάνει τα ραντεβού μας γιορτή»

Το μυστικό για έναν ακλόνητο έρωτα φαίνεται πως ανακάλυψε γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

«Happy birthday, κυρία πρέσβη» by… Αργυρός!

Η όμορφη και δυναμική Κίμπερλι Γκίλφοϊλ γεννήθηκε στις 9...