Τι τρέχει με τη Μαίρη Βυτινάρος και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Το εκρηκτικό μοντέλο, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του σε ρόλο coach στο «GNTM», έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα σε κοινές παρέες με τον γοητευτικό επιχειρηματία, γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγόπουλου, πυροδοτώντας φήμες και συζητήσεις. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση σημειώθηκε ανήμερα το Πάσχα, στο γλέντι που διοργάνωσε ο Τσαγκρίδης στην εξοχική κατοικία του στη Χώρα της Μυκόνου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Βυτινάρος, η οποία έφτασε συνοδευόμενη από την κοινή τους φίλη Σούλα Λιάκου (ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ξενοδοχείου «Cavo Tagoo»). Μάλιστα, αρκετοί υποστηρίζουν πως ήταν εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθουν πιο κοντά οι δυο νέοι. Σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν στο ιδιωτικό αυτό κάλεσμα, ο οικοδεσπότης φέρεται ότι έδειξε διακριτικό ενδιαφέρον προς το μοντέλο, το οποίο, αν και γεννημένο και μεγαλωμένο στη Μελβούρνη, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει την Ελλάδα ως μόνιμη βάση του.

Λίγες ημέρες αργότερα οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά, αυτήν τη φορά σε dinner party στο πολυτελές εστιατόριο Geco, στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την ονομαστική εορτή του πρώην «Survivor» Γιώργου Ασημακόπουλου. Αν και απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στη «Huffington Post» -το μέσο που έφερε στο φως τις φήμες περί ειδυλλίου μεταξύ τους- ότι πέρασαν αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας, κάτι που φανέρωσε, αν μη τι άλλο, μια άνεση μεταξύ τους.
Ανθρωποι από το περιβάλλον της Μαίρης Βυτινάρος, ωστόσο, κρατούν χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας ότι υπάρχει συμπάθεια, αλλά έως εκεί.

Ομως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν μια πιθανή χημεία, καθώς, όπως λέγεται, έχουν αρκετά κοινά ενδιαφέροντα και ταιριάζουν ως χαρακτήρες. Εκείνος τη διασκεδάζει με το χιούμορ και την εξωστρέφειά του, ενώ εκείνη εκτιμά την αισθητική του και την αγάπη του για την τέχνη και τη γαστρονομία.
