Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών βρίσκεται ταξιδάκι αναψυχής στην Ιταλία. Ο Χρήστος Κοντογεώργης που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» υποδυόμενος των γιο των Κυριακίδη – Λαμπρόγιαννη και η Καλλιόπη Παναγιωτίδου θέλησαν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό λίγο πριν την πρώτη επέτειο γάμου τους.
Παντρεύτηκαν πέρυσι τον Αύγουστο με πολιτικό γάμο στον χώρο του Εθνικού Μουσείου Αντίστασης στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας. Το ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες με το πώς περνά στην Ιταλία.

«Κάνω σουαρέ στο σπίτι πολύ συχνά, προσπαθώ να φτιάξω κύκλους, να περνάμε όμορφα. Προσπαθώ να είμαι ανοιχτός να μοιράζομαι, να γνωρίζω κόσμο μεταξύ τους. Μου αρέσει πολύ αυτό. Από πριν το έκανα. Παλιά το έκανα αυθόρμητα. Τώρα το γνωρίζω. Να κάνουμε ωραία παρέα.

Και μερικοί κάνουν και παρέα μόνοι τους και μετά, άνθρωποι που τους συστήνω, και είναι ωραίο. Μου αρέσει, να γνωρίζεις τον κόσμο, να μοιραζόμαστε ιστορίες όταν τρώμε. Να κανονίζουμε φαγοπότια, να φέρνει ο καθένας το φαΐ του ή να είναι αποκλειστικά δικό μου το σουαρέ: “Παιδιά εγώ μαγειρεύω σήμερα”», έχει δηλώσει στο popaganda.gr το 2024 ο ηθοποιός.










