Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών είναι ερωτευμένο τρία χρόνια και λίγοι γνωρίζουν για τη σχέση του

06/07/2026 - 08:00 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών είναι μαζί τρία χρόνια αλλά λίγοι γνωρίζουν για τη σχέση του.

Ο Δημήτρης Λιακόπουλος και η Μόσχα Χατζηευσταθίου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μία νύχτα» μόνο – είναι μαζί από το 2023 αλλά κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις ενώ μόνο εκείνη δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Λιακόπουλος ζευγάρι με Χατζηευσταθίου«Δεν μπορώ να ζήσω έναν έρωτα ελεύθερα, δημόσια, λόγω της δουλειάς μου. Θα προτιμούσα να ζω τον έρωτά μου μακριά από τα βλέμματα τρίτων. Σπίτι και ήσυχες βόλτες. Θεωρώ ότι δεν έχω πουλήσει καμία σχέση μου», έχει δηλώσει ο Δημήτρης Λιακόπουλος στο παρελθόν.

Λιακόπουλος ζευγάρι με Χατζηευσταθίου

Ποια είναι η Μόσχα Χατζηευσταθίου;

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1996 στο Μαρούσι και έχει καταγωγή από τις ακριτικές Οινούσσες. Αποφοίτησε το 2019 από τη δραματική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Η πρώτη της επαγγελματική δουλειά ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου».

Λιακόπουλος ζευγάρι με ΧατζηευσταθίουΣτο θέατρο έχει συμμετάσχει στην παράσταση «Το ασχημόπαπο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη απο το Μικρό Θέατρο Λάρισας όπου έκαναν περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και συμμετείχε επίσης στην θεατρική παράσταση «Τρεις αδερφές in somnium» στον ρόλο της Μάσα στο θέατρο Faust σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιάννη Μπουραζάνα. Τον ελεύθερο χρόνο της της αρέσει να τον αφιερώνει στην άθληση, ενώ παράλληλα αγαπά πολύ τον χορό, την μουσική και τη φωτογραφία.

Λιακόπουλος ζευγάρι με Χατζηευσταθίου

«Τα μότο μου συνηθίζω να τα εναλλάσσω βάσει της περιόδου που διανύω στη ζωή μου. Μιλώντας για τη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, θα αναφέρω μια φράση που την άκουσα σχετικά πρόσφατα από μια καθηγήτρια πανεπιστήμιου και την υιοθέτησα: «Εμπόδια είναι αυτά που βλέπεις, μόνο όταν παίρνεις τα μάτια σου από τον στόχο». Τώρα μένει να μάθω να την κάνω και πράξη εξ’ ολοκλήρου», έχει πει σε συνέντευξή της στο texnesonline.gr.