Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Η Πόπη Μαλλιωτάκη με αποκαλυπτικό μαγιό αποχαιρετά τον Αύγουστο

31/08/2026 - 08:55 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τι κι αν ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του; Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν δείχνει διατεθειμένη να αποχαιρετήσει ακόμη το καλοκαίρι και το απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο μέσα από τη νέα της ανάρτηση στα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από την παραλία, ποζάροντας ανάμεσα στα βράχια με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό animal print μπικίνι και κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη σιλουέτα της.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη επέλεξε διαφορετικές πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό πιο σέξι και κορμάρα από ποτέ. Στη συνέχεια δημοσίευσε τις φωτογραφίες με την εξής λεζάντα: «Ο Αύγουστος τελειώνει, τα μπανάκια ποτέ!!». Η τραγουδίστρια έχει χάσει πολλά κιλά και είναι πιο ανανεωμένη και εντυπωσιακή από ποτέ. Πρόσφατα είχε κάνει ένα αποκαλυπτικό ποστ αναφερόμενη στον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Αφορμή στάθηκε η επέτειος θανάτου του επιχειρηματία με εκείνη να νιώθει την ανάγκη να πει δημόσια δυο λόγια για τον πατέρα του γιου της.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη με αποκαλυπτικό μαγιό αποχαιρετά τον Αύγουστο«Σε λίγους μήνες συμπληρώνονται 18 χρόνια που έφυγες και, μαζί σου, έφυγε για πάντα ένα κομμάτι από τη ζωή που είχαμε γνωρίσει. Δεν έχω ξαναγράψει για σένα δημόσια. Σήμερα όμως είπα να το κάνω. Όχι στον άνθρωπο που έγραψαν οι άλλοι. Όχι στον άνθρωπο που θυμούνται οι άλλοι. Αλλά σε εκείνον που γνώρισα εγώ (….)», έγραψε μεταξύ άλλων.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.