Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον Μάνεση! Κονταροχτυπήθηκαν οι Καραμήτρου – Γρηγοριάδης με τους Μούσιο – Τσεκούρα – Αντωνά

12/10/2026 - 10:03 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης το πρωί της Κυριακής; Τρεις εκπομπές κονταροχτυπήθηκαν. Στο γενικό σύνολο πρωτιά είχε η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με ποσοστό 23%, στη δεύτερη θέση η εκπομπή «Ρεπορτάζ στις 10» με  11,2% και στην τρίτη θέση η εκπομπή «Mega Non Stop» του 9,1%.

Πρεμιέρα για το «MEGA Non Stop» με τον Ζήση Μούσιο, τον Βασίλη Τσεκούρα και τη Μαρία Αντωνά. Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά στο MEGA.

Στο νεανικό κοινό την πρωτιά είχε και σε αυτό το κοινό η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με 15,4%, στη δεύτερη θέση η εκπομπή «Mega Non Stop» με 6,9% και στην τρίτη θέση «Ρεπορτάζ στις 10» του 6%.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής ζώνης της Κυριακής

Γενικό Σύνολο

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 23%
Ρεπορτάζ στις 10 – 11,2%
Mega Non Stop – 9,1%
Μια Ελλάδα παρέα – 5,5%
Καλημέρα είπαμε; – 4,3%

Νεανικό κοινό

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 15,4%
Mega Non Stop – 6,9%
Ρεπορτάζ στις 10 – 6%
Μια Ελλάδα παρέα – 5,1%
Καλημέρα είπαμε; – 4,5%

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.