Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πώς ο ΟΠΑΠ «ανοίγει» νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για τις 20 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για τις 20 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ.

Οι δυο πρώτοι μήνες υλοποίησης του προγράμματος, με σεμινάρια και στρατηγική καθοδήγηση από υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, έχουν αρχίσει ήδη να αποδίδουν καρπούς. Οι επιχειρηματίες εφαρμόζουν στην πράξη την πολύτιμη τεχνογνωσία που λαμβάνουν προκειμένου να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και κυρίως να αποκτήσουν ισχυρή παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Η νανοτεχνολογία στην υπηρεσία του καταναλωτή

Η εταιρεία NanoPhos είναι μια από τις 20 επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ.  Πρόκειται για μια σύγχρονη επιχείρηση που αξιοποιεί την επιστήμη της νανοτεχνολογίας, σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται «έξυπνα» προϊόντα επιχρισμάτων και χρωμάτων, που χρησιμοποιούνται στη δόμηση και τη ναυτιλία.

Τα προϊόντα νανοτεχνολογίας αποτελούν επανάσταση στο χώρο της ιατρικής, των βιομηχανικών διεργασιών, στην ενέργεια και το περιβάλλον. Η εταιρεία NanoPhos κάνει εξαγωγές σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. «Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα μας βοήθησε όχι μόνο να εντοπίσουμε πιθανές αδυναμίες, αλλά να τονώσουμε ακόμα περισσότερο τις ικανότητές μας έτσι ώστε να έχουμε καλύτερη και δυνατότερη παρουσία στη διεθνή αγορά»,τονίζει ο CEO της εταιρείας Ιωάννης Αραμπατζής.

«4 τροχοί» με απολυτή ασφάλεια και πιστοποίηση

Μια ακόμα εταιρεία του προγράμματος είναι η Spotawheel που αποτελεί την πρώτη online εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της περιλαμβάνεται η πρωτοποριακή υπηρεσία επιτόπιας πιστοποίησης μέσω της Spotmechanic.

Ο CEO και συνιδρυτής της Spotawheel, Χάρης Αρβανίτης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Επιχειρηματική Ανάπτυξη του ΟΠΑΠ μας έχει εκπλήξει πάρα πολύ θετικά.  Έχουμε λάβει απίστευτα σημαντικές ευκαιρίες για mentoring,  εκπαίδευση και δικτύωση από καταξιωμένους επιχειρηματίες της αγοράς. Είναι ένα ευέλικτο  πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας».

Ολοκληρωμένη υποστήριξη στις επιχειρήσεις από τον ΟΠΑΠ

Η υλοποίηση του προγράμματος Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ γίνεται σε συνεργασία με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor και προχωρά με εντατικούς ρυθμούς. Η στήριξη που παρέχει στις 20 συμμετέχουσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ουσιαστική και εστιάζει σε αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη για να προχωρήσουν μπροστά: Ολοκληρωμένη καθοδήγηση, εκπαιδευτικά σεμινάρια, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία και διεθνείς αγορές, καθώς και δράσεις δικτύωσης.  

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα