Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Θαυματουργό συμπλήρωμα

Το άλφα λιποϊκό οξύ φάρμακο για την Πολλαπλή Σκλήρυνση

Σημαντικά οφέλη για τους πάσχοντες από Πολλαπλή Σκλήρυνση (Π.Σ.) μπορεί να φέρει ένα εύχρηστο συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί κανείς να προμηθευτεί από το φαρμακείο της γειτονιάς.

Τα αποκαλυπτικά ευρήματα προέρχονται από πιλοτική μελέτη του Oregon Health & Science University και έρχονται να προσφέρουν μία πολλά υποσχόμενη και ιδιαιτέρως ασφαλή θεραπευτική επιλογή σε μία μορφή Π.Σ., τη δευτεροπαθώς προϊούσα Π.Σ., στην οποία μέχρι σήμερα οι θεραπευτικές επιλογές ήταν ιδιαιτέρως περιορισμένες!

Στο πλαίσιο της μελέτης, οι συμμετέχοντες -πάσχοντες από τη συγκεκριμένη μορφή Π.Σ.- που έλαβαν υψηλές δόσεις (1.200 mg ημερησίως) του αντιοξειδωτικού λιποϊκού οξέος εμφάνισαν επιβράδυνση της εγκεφαλικής ατροφίας τους σε ποσοστό 68%, βελτίωση της κίνησής τους (περπάτημα) και μείωση του αριθμού των πτώσεων, σε σχέση με όσους είχαν λάβει το ψευδοφάρμακο. Και όλα αυτά με μεγάλη ασφάλεια και χωρίς ιδιαίτερες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το άλφα λιποϊκό οξύ (alpha lipoic acid ή ALA) είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που παράγει το σώμα μας και υπάρχει σε φυτά και ζώα. Μας προφυλάσσει από την επίδραση των ελεύθερων ριζών, ενώ πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορεί να μειώσει τις αιμωδίες (μουδιάσματα) και τους πόνους που συνοδεύουν τις διάφορες νευρικές ασθένειες. Το άλφα λιποϊκό οξύ έχει επίσης σημαντικό ρόλο στη συνέργεια των αντιοξειδωτικών. Ανακυκλώνει και παρατείνει τη μεταβολική διάρκεια ζωής της βιταμίνης C, της γλουταθειόνης και του συνενζύμου Q10 και ανανεώνει τη βιταμίνη Ε.

Τα αποτελέσματα της μελέτης θα επιχειρηθεί σύντομα να επαληθευτούν στο πλαίσιο κλινικής μελέτης μεγάλης κλίμακας. «Παρόλο που (σ.σ.: η λήψη του συγκεκριμένου συμπληρώματος) μοιάζει ασφαλής, δεν ξέρουμε αν όντως βελτιώνει τη ζωή των πασχόντων από Πολλαπλή Σκλήρυνση και δεν θα το γνωρίζουμε μέχρι να επιβεβαιώσουμε τα αποτελέσματα αυτά με μια μεγάλη κλινική μελέτη. Το ερώτημα αυτό θα μπορέσουμε να το απαντήσουμε με την ευγενική συμμετοχή των εθελοντών μας» τόνισε η επικεφαλής της μελέτης Rebecca Spain.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα