Μεγάλο τζακ ποτ στο Τζόκερ- Αντίστροφη μέτρηση για τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ

Δείτε τι έπαιξαν, πώς έπαιξαν και κέρδισαν οι 51 μεγάλοι νικητές του Τζόκερ

Δείτε τι έπαιξαν, πώς έπαιξαν και κέρδισαν οι 51 μεγάλοι νικητές του Τζόκερ 

Στα 3.300.000 ευρώ έχει εκτοξευθεί το ποσό που μοιράζει απόψε το Τζόκερ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας μετά από έξι συνεχόμενα τζακ ποτ.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2017 που το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ σπάει το φράγμα των 3 εκατομμυρίων ευρώ και όλοι ελπίζουν να κατορθώσουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που θα τους κάνουν εκατομμυριούχους.

Από την αρχή του 2015 έως σήμερα έχουν βρεθεί 51 μεγάλοι νικητές που μοιράστηκαν περισσότερα από 140 εκατομμύρια ευρώ. Ο τυχερότερος όλων ήταν ο εκατομμυριούχος της 16ης Φεβρουαρίου του 2017 που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 16.428.349 ευρώ. Εννέα τυχεροί κέρδισαν έπαθλα και της δεύτερης κατηγορίας (πεντάρι) με το ίδιο δελτίο, αφού είχαν συμπληρώσει τις επιλογές τους με μορφή συστήματος. Οι τρεις από τους εννέα νικητές είχαν επιλέξει όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών.

Πώς έπαιξαν και κέρδισαν οι 51 μεγάλοι νικητές

Ποια ήταν η μέθοδος που ακολούθησαν οι 51 μεγάλοι νικητές του Τζόκερ; Έπαιξαν ένα απλό δελτίο αξίας 0,5 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζει μια στήλη; Έπαιξαν κάποιο σύστημα ή προτίμησαν ένα προεπιλεγμένο δελτίο; Τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού που προκύπτουν από το www.opap.gr είναι αποκαλυπτικά.

Πιο δημοφιλής τρόπος παιξίματος ανακηρύσσεται η «Απλή Συμμετοχή», την οποία ακολούθησαν οι 36 από τους 51 μεγάλους νικητές. Οι πιο  «προχωρημένοι» συμπλήρωσαν το δελτίο τους χρησιμοποιώντας κάποιο Σύστημα. Οι δέκα έπαιξαν κάποιο Σύστημα Πλήρους Ανάπτυξης, ενώ οι πέντε κέρδισαν παίζοντας κάποιο Τυποποιημένο Σύστημα Μειωμένης Ανάπτυξης.

Οι μεγάλοι νικητές στην πλειοψηφία τους επέλεξαν μόνοι τους τα «χρυσά» νούμερα που τους άλλαξαν τη ζωή. Οι 42 από τους 51 πήραν δελτίο και στυλό και σημείωσαν νούμερα δικής τους έμπνευσης, ενώ εννέα κατευθύνθηκαν στη λύση της «Τυχαίας Επιλογής», δηλαδή άφησαν τη μηχανή να επιλέξει τυχαίους αριθμούς.

Πόσες στήλες έφεραν τη νίκη

Προφανώς και δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός από στήλες που πρέπει να συμπληρώσει κανείς προκειμένου να πετύχει το «χρυσό» 5+1. Σύμφωνα με τα στατιστικά  στοιχεία του Τζόκερ, έχουν βρεθεί εκατομμυριούχοι που είχαν παίξει μόλις δύο στήλες, ενώ  κάποιοι άλλοι είχαν παίξει έως και 105 στήλες.

Στην πλειοψηφία τους, πάντως, οι υπερτυχεροί παίκτες είχαν συμπληρώσει όλο το δελτίο. Συγκεκριμένα, οι 27 από τους 51 μεγάλους νικητές είχαν παίξει 5 ή 6 στήλες.

Πηγή στατιστικών: επίσημη σελίδα www.opap.gr

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ