Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ – Αποκλειστικές συνεντεύξεις κάθε ημέρα για το μεγάλο τουρνου

Τι βλέπει ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ για νικητή, ζευγάρι τελικού και πρώτο σκόρερ

Ο ΟΠΑΠ μπαίνει στο ρυθμό της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του καλοκαιριού. Από σήμερα και κάθε ημέρα μεταφέρει τον παλμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου μέσα από μια σειρά ειδικών βίντεο, με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Βάζουν στο μικροσκόπιο τους μεγάλους αγώνες, τα φαβορί, τις εκπλήξεις και τους σταρ του τουρνουά, μιλώντας αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ.

«Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ», από σήμερα και κάθε ημέρα, μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, με αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Την αρχή κάνει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τζον Φαν΄τ Σχιπ. Στη συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ εξηγεί πόσο διαφορετικό θα είναι αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αναφέρει την ομάδα που πιστεύει ότι θα κάνει την έκπληξη, τους πιθανούς πρώτους σκόρερ, το ζευγάρι του τελικού και την ομάδα που θεωρεί φαβορί για να σηκώσει το κύπελλο.

Δείτε το πρώτο βίντεο «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ» με την αποκλειστική συνέντευξη του Τζον Φαν’τ Σχιπ:

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα