Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

O Ντάριλ Μέικον στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ: «Ενωμένοι θα αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναλύει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ούνικς Καζάν και Ζενίτ-Ολυμπιακός για την Euroleague

Τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ντάριλ Μέικον, φιλοξενεί η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που είναι στην 3η θέση της Euroleague ως προς τον μέσο όρο πόντων, αναλύει τον αγώνα του «εξάστερου» με την Ούνικς Καζάν και δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21:00). «Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν μείνουμε μαζί ενωμένοι ως ομάδα τότε όλα θα πάνε καλά και θα αλλάξουμε την κατάσταση πολύ γρήγορα». Ο Ντάριλ Μέικον απαντάει στο τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να βελτιώσει τα αποτελέσματά του, μιλάει για την προσαρμογή του στην Euroleague, ενώ στέκεται και στη σημαντικότητα της παρουσίας των οπαδών της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες. 

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, δηλώνει ότι περιμένει να δει έναν πολύ καλό αγώνα με την Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης στη Ρωσία (Παρασκευή, στις 19:00). «Η Ζενίτ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Στο μπάσκετ, όμως, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει».

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα