Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Αλέκος Ζαζόπουλος: Στην υγειά των αχάριστων της πίστας

Η βράβευση στο «Να η ευκαιρία» στα 15 του, η Γεωπονική που παράτησε, η μόδα της τραπ, το… δίκοπο μαχαίρι των reality και η επιθυμία του για πέμπτο παιδί

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και για τον λόγο που οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει τραγουδιστής, τους «αχάριστους» συναδέλφους του που τον πρόδωσαν, και για πρώτη φορά αναφέρεται στην εν ψυχρώ δολοφονία του καλού του φίλου και επιχειρηματία Γιώργου Αναγνωστόπουλου, με τον τραγουδιστή να πηγαίνει αμέσως στο σημείο του εγκλήματος.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος εξομολογείται ότι θα ήθελε να μεγαλώσει η οικογένειά του κάνοντας και πέμπτο παιδί, τη στιγμή που επαγγελματικά βρίσκεται στο πετυχημένο σχήμα στο Vegas Live Stage μαζί με τον Ζαφείρη Μελά και τον Βασίλη Τερλέγκα.

f9 με τον συνθέτη Γιάννη Καραλή
Με τον συνθέτη Γιάννη Καραλή

Πώς είναι η επιστροφή στις πίστες μετά τα μέτρα για τον κορωνοϊό με τα κλειστά μαγαζιά;

Ο κόσμος είχε ανάγκη να βγει να διασκεδάσει. Όλο αυτό το κλείσιμο είχε επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή του και όλα τα νυχτερινά κέντρα που άνοιξαν πάνε πολύ καλά.

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το τραγούδι; Έπαιξε ρόλο το ότι ο πατέρας σας ήταν μουσικός;

Οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με τη μουσική, γιατί είναι ένας κλάδος ανασφαλής. Γι’ αυτό και σπούδασα στη Γεωπονική Σχολή στο ΑΠΘ, αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό. Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδιστής.

f3 ο τραγουδιστής στα παιδικά του χρόνια
Ο τραγουδιστής στα παιδικά του χρόνια

Πότε ήταν η πρώτη φορά που τραγουδήσατε σε πίστα και τι αναμνήσεις έχετε;

Ο πατέρας μου ως μουσικός είχε ένα συγκρότημα. Ήταν να κάνουν πρόγραμμα σε έναν αρραβώνα, αλλά ο τραγουδιστής είχε ένα ατύχημα. Έκαναν πρόβες στο σπίτι μας και είχα μάθει το μουσικό πρόγραμμα. Έτσι, λοιπόν, δειλά δειλά, είπα στον πατέρα μου να τραγουδήσω εγώ. Ήμουν 14 ετών, όταν τραγούδησα πρώτη φορά δημόσια, τους άρεσα και μετά μου ζήτησαν να τραγουδήσω και στον γάμο τους!

f6 ο τραγουδιστής με τον πατέρα του Γρηγόρη και τον αδελφό του Βασίλη
O τραγουδιστής με τον αδελφό του, Βασίλη, στα πλήκτρα

Το «Στην υγειά της αχάριστης» έχει γίνει πλέον ένα τραγούδι διαχρονικό. Περιμένατε ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία;

Εκείνο το διάστημα δούλευα στην Αίγινα μαζί με τον στιχουργό του τραγουδιού, τον Γιώργο Σκλάβενα. Όταν γράφτηκε το τραγούδι, το είπα στο μαγαζί κι έγινε χαμός! Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε γίνει επιτυχία προτού καν κυκλοφορήσει. Αχάριστες υπάρχουν πολλές, αλλά το τραγούδι δεν τις κατηγορεί, τις συγχωρεί. Είναι ένα κομμάτι που έχει μια μεγαλοψυχία, θεωρώ, γι’ αυτό αγαπήθηκε από τον κόσμο.

f4 Γιώργος Σκλάβενας στιχουργός Στην υγεία της αχάριστης
Με τον στιχουργό Γιώργο Σκλάβενα

Εάν ξεκινούσατε τώρα την καριέρα σας, θα αλλάζατε κάτι;

Θα ήμουν πιο επιφυλακτικός με κάποιους ανθρώπους. Δεν θα τους εμπιστευόμουν. Στη ζωή μου έχω μάθει να δίνομαι ολοκληρωτικά και πολλοί αυτό το εκμεταλλεύτηκαν και με πρόδωσαν. Αναφέρομαι και σε συναδέλφους και σε δισκογραφικές εταιρίες.

Πολλοί νέοι έχουν στραφεί στην τραπ μουσική. Πώς σχολιάζετε το συγκεκριμένο είδος μουσικής;

Κάθε εποχή έχει τη μόδα της και η τραπ είναι μόδα της εποχής. Αυτό που μένει διαχρονικά όμως στη χώρα μας είναι το λαϊκό τραγούδι.

f7 μαζί με τον Αντύπα
Μαζί με τον Αντύπα

Θα ήθελα να αναφερθούμε σε έναν άνθρωπο που σας στήριξε πολύ στα πρώτα σας βήματα, τον επιχειρηματία Γιώργο Αναγνωστόπουλο, που δολοφονήθηκε το 2009…

Είχαμε ραντεβού για να βρεθούμε το απόγευμα εκείνης της ημέρας και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον εκτέλεσαν με σφαίρες. Έπαθα σοκ! Βρέθηκα αμέσως στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία, γιατί ήμασταν φίλοι. Ήταν ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πολύ, του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Αλλάζοντας κλίμα, πώς σχολιάζετε την απόφαση πολλών συναδέλφων σας να συμμετέχουν σε reality. Θα συμμετείχατε;

Είναι μια καλή ευκαιρία για να σε δει ο κόσμος, όταν έχεις καιρό να φανείς. Αυτό, βέβαια, είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί μπορεί να βγάλεις τον κακό σου εαυτό, όπως είναι στο «Survivor», όπου οι συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξεφύγεις. Είναι αυτό που λέμε ότι μπορεί «να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος». Πριν από κάποια χρόνια το είχα σκεφτεί, αλλά, επειδή έχω τέσσερα παιδιά που με χρειάζονται και δεν θέλω να βγαίνουν στον δρόμο και να σχολιάζουν οι φίλοι τους, είπα «όχι».

f5 μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή
Μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή

Ποια είναι η άποψή σας για τα reality μουσικής; Θα σας ενδιέφερε να είστε κριτής;

Είχα πάει στο «Να η ευκαιρία» όταν ήμουν 15 χρονών και είχα πάρει βραβείο. Όταν πάρεις αναγνωρισιμότητα και νομίζεις ότι αυτό από μόνο του αρκεί, εκεί έχει χαθεί το παιχνίδι γιατί επαναπαύεσαι και σταματάς να προσπαθείς. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να στενοχωρώ ανθρώπους και δεν θα μπορούσε αυτό να πουλήσει στην τηλεόραση αν ήμουν κριτής.

Πρόσφατα γίνατε για τέταρτη φορά πατέρας με τη σύζυγό σας Μαρία Αντωνοπούλου. Τα συναισθήματά σας;

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθε και το τέταρτο μέλος στην οικογένειά μας και δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να κάνουμε κι άλλα παιδιά! Θα το ήθελα πολύ!

f8 Σπύρος Ψυχογιός μουσικός Πέγκυ ζήνα
Με τον Σπύρο Ψυχογιό και την Πέγκυ Ζήνα

Έχετε τέσσερα παιδάκια. Θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά σας στο τραγούδι;

Όλα τα παιδιά μου έχουν και κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ο μικρός μου, που είναι δύο ετών, έχει πάθος με τα τύμπανα. Ο μεγάλος μου, που είναι 16, τραγουδάει και του αρέσει και το θέατρο. Η μεσαία μου η κόρη επίσης τραγουδάει και ζωγραφίζει. Κανείς δεν γλιτώνει από τα γονίδια. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, αρκεί να είναι ευτυχισμένα και καλά σε αυτό που θα αποφασίσουν να κάνουν.

Κλείνοντας, πώς είναι η συνεργασία σας με τον Ζαφείρη Μελά και τον Βασίλη Τερλέγκα στο Vegas Live Stage;

Είναι καλλιτέχνες που τους αγαπώ και ως ανθρώπους πέρα από το γεγονός ότι τους σέβομαι ως επαγγελματίες. Είναι από τους λίγους φίλους που έχω στη δουλειά. Ολο αυτό το όμορφο κλίμα βγαίνει και στον κόσμο γιατί από την πρεμιέρα μας μέχρι και σήμερα γίνεται χαμός!

f2 Στμάτης Γονίδης Γιώργος Αναγνωστόπουλος Κατερίνα σύζυγος Γονίδη
Ο Ζαζόπουλος τραγουδάει για τους Σταμάτη Γονίδη, Γιώργο Αναγνωστόπουλο (δεύτερος από αριστερά) και τη σύζυγο του Γονίδη, Κατερίνα

{{-PCOUNT-}}35{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...