Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Άρης Σοϊλέδης: Η μάχη των αδελφών με τα ναρκωτικά, ο χαμός του ενός και η απώλεια του πατέρα τους

«Μετάνιωσα που δεν περνούσα πολλές στιγμές με τον πατέρα μου. Γιατί λόγω του ποδοσφαίρου έφυγα μικρός από το σπίτι»

Ο Άρης Σοϊλέδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello αναφέρθηκε στη μάχη των αδελφών του με τα ναρκωτικά και στην απώλεια του ενός αλλά και του πατέρα τους.

Στο Survivor αναφέρθηκες στη δύσκολη εποχή που τα αδέρφια σου είχαν μπει στον κόσμο των ναρκωτικών. Αυτή η εποχή για σένα, να φανταστώ, ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής σου;

Κοίτα η πιο δύσκολη περίοδος σίγουρα ήταν το εξάμηνο που έχασα τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου. Γιατί μέσα σε έξι μήνες χάνεις μπαμπά και αδερφό και πρέπει να είσαι μέσα στα γήπεδα αυτός που πρέπει να είσαι. Και ήμουν μακριά από τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου, δεν μπορούσα να τους στηρίξω ψυχολογικά, αυτό με έτρωγε μέσα μου. Οπότε αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Ευτυχώς είχα δίπλα μου τη Μαρία, η οποία μου στάθηκε πάρα πολύ. Αν δεν ήταν η Μαρία, δεν ξέρω πραγματικά τι θα είχα κάνει εκείνη την περίοδο.

Εσύ πήρες κάτι από το σκληρό πρόσωπο της ζωής;

Μετάνιωσα που δεν περνούσα πολλές στιγμές με τον πατέρα μου. Γιατί λόγω του ποδοσφαίρου έφυγα μικρός από το σπίτι, τα σαββατοκύριακα είχα αγώνες και τις καθημερινές είχα προπονήσεις. Ζούσα σε άλλες πόλεις, άλλες χώρες, δεν μου ήταν εύκολο να περνάω χρόνο μαζί του. Αν κάτι έχω μετανιώσει είναι αυτό, γιατί αν ήξερα ότι θα τον χάσω τόσο νωρίς, θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα μαζί του.

Όσον αφορά την απώλεια του αδερφού σου, ισχύει το ίδιο με την απώλεια του πατέρα σου;

Κοίτα, με τον αδερφό μου τον Αντώνη λόγω όλης αυτή της κατάσταση δεν περνούσαμε και πολύ ιδιαίτερο χρόνο μαζί. Ήταν μια άλλη περίπτωση αυτή. Διάβασα διάφορα πράγματα, ότι δεν ήταν ποτέ τέτοιοι άνθρωποι, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με το να χτυπάνε ή να κλέβουν την οικογένεια. Είμαι από τις τυχερές οικογένειες οι οποίες δεν ζουν τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι. Μπορεί να ήταν χρήστες και οι δύο, αλλά δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το να χτυπούν τη μητέρα μου ή κάτι άλλο.

Ο άλλος σου αδερφός είναι καλά τώρα;

Ο Λευτέρης είναι μια χαρά, έχει βρει μια κοπέλα η οποία τον βοηθάει πάρα πολύ, έχουν βρει δουλίτσα, μένουν μαζί και προχωράνε, οπότε νομίζω ότι ίσως κάπως έτσι πήρε ένα μάθημα από όλο αυτό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα