Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Pinκ: «Δεν μπορούσα να χάσω βάρος για να σώσω τη ζωή μου»

Ακολουθεί μία αντιφλεγμονώδης διατροφή που επικεντρώνεται στη κατανάλωση λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως και φασολιών

Η τραγουδίστρια Pinκ πόζαρε στο φακό του περιοδικού Women’s Health για το νέο τεύχος Μαρτίου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατέφυγε σε ένα κέντρο ευεξίας στην Ισπανία,

για δύο εβδομάδες στη προσπάθειά της να χάσει βάρος μετά από μία χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στο ισχίο και στη πλάτη και την απώλεια του πατέρα της.

«Ήμουν μάλλον λίγο καταθλιπτική από όλη αυτή την απώλεια και δεν μπορούσα να χάσω βάρος για να σώσω τη ζωή μου», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Γυμναζόμουν τρεις ώρες την ημέρα, έτρωγα υγιεινά αλλά ο μεταβολισμός μου ήταν άχρηστος, δεν μπορούσα να ξεκινήσω τίποτα». Η βραβευμένη με Grammy ταξίδεψε στο Αλικάντε της Ισπανίας όπου συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων ακολουθώντας την δίαιτα Kushi. Σύμφωνα με το Women’s Health είναι μία αντιφλεγμονώδης διατροφή που επικεντρώνεται στη κατανάλωση λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως και φασολιών.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα