Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Χριστίνα Μπόμπα: «Μετά τις δίδυμες, δεν έχω επανέλθει σωματικά»

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στη Γιολάντα Καλογεροπούλου, στο νέο...

Οι ευχές της… Νταϊάνα Ρος στην Έλενα Παπαρίζου

Birthday cake number 2 έσβησε η Ελενα Παπαρίζου, αυτή...

Νάνα Μούσχουρη ανάμεσα σε μύθους

Στα γαλλικά Grammy πρόκειται να τιμηθεί η σπουδαία Νάνα...

Τηλεφλέρτ για δύο

Το Star βολιδοσκοπεί τη Μπέττυ Μαγγίρα και το Open...

Η αποκάλυψη της κόρης του Αίαντα Μανθόπουλου για την μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας

Δράμα non stop

Δράμα στο δράμα στην οικογένεια του Αίαντα Μανθόπουλου. Μετά τον πρόωρο και άδικο χαμό του 61χρονου ηθοποιού από εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από περίπου δύο μήνες και τον θάνατο της μητέρας του, Λίντας, που ακολούθησε προχθές, η μονάκριβη κόρη του Λήδα αποκάλυψε πως η ίδια παλεύει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Όταν έφυγες, δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια ή μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω, αφού ποτέ δεν έφυγες από δίπλα μου 18 χρόνια. Οσα περάσαμε, κλάματα, χαρές, νοσοκομεία, τσακωμοί, γέλια, νίκες στον στίβο, άπειρες παραστάσεις στο θέατρο, που σε έβλεπα με τον αδερφό μου πίσω στα καμαρίνια και μαθαίναμε τα λόγια πιο γρήγορα από σένα. Το θέατρο, που έδινε και δίνει σε εμένα, στον αδερφό μου, στη μητέρα μου και σε εσένα πάντα ζωή… είναι κάτι που μας ενώνει και τους τέσσερίς μας μαζί» έγραψε αρχικά η Λήδα Μανθοπούλου σε μια συγκινητική ανάρτησή της στο facebook, όπου δημοσίευσε και φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον αείμνηστο πατέρα της από παρελθοντική επίσκεψή τους στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Η Λήδα Μανθοπούλου με τον πατέρα της Αίαντα

Στη συνέχεια του post η ίδια έδωσε έμφαση στο τατουάζ με δύο θεατρικές μάσκες που έκανε μετά τον ξαφνικό χαμό του Αίαντα, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη του, ενώ γνωστοποίησε και την ασθένειά της.

Το τατουάζ που έκανε μετά τον χαμό του πατέρα της

«Οταν έφυγες, πήγα και έκανα τις μάσκες του θεάτρου τατουάζ για εμάς, για εσένα… για να σε έχω πάντα δίπλα μου, για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι μπορώ και να γελάω και να κλαίω, για να μου απαλύνει τον πόνο που ζω όλους τους μήνες, παλεύοντας ταυτόχρονα με τη σκλήρυνση κατά πλάκας… Η μονάκριβή σου κόρη, όπως με φώναζες, σε αγαπάει στο άπειρο και πίσω!» κατέληξε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου από τον δεύτερο γάμο του με τη Στέλλα Τσιάτσιου, με την οποία ο ηθοποιός απέκτησε και έναν δεύτερο γιο, τον Χρήστο (έχει ακόμα έναν από τον πρώτο γάμο του με τη Δέσποινα Παπαθανασίου), ενώ οι δυο τους χώρισαν το 2012.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.