Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Πλημμύρισε η Πέτρου Ράλλη από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά...

Στο καμπαρέ του Τάκη και της Ελενας…

Show διεθνών προδιαγραφών στην καρδιά της Αθήνας, με την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού

Δύο εμβληματικές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, ο ανεπανάληπτος Τάκης Ζαχαράτος και η εκρηκτική Ελενα Παπαρίζου, ενώνουν πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε ένα θέαμα που αναμένεται να γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα! Ενα πάντρεμα ξεχωριστό και πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX κάθε Τετάρτη, όπως αποκάλυψε η «Espresso» στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο Ηλίας Μαροσούλης και ο Αγγελος Κοταρίδης, που φιλοξενούν κάθε χρόνο στο NOX τον Αντώνη Ρέμο (φέτος θα είναι με τον Χρήστο Μάστορα), θα χαρίσουν ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών στην καρδιά της Αθήνας. Ενα σόου εμπνευσμένο από τα λαμπερά γαλλικά καμπαρέ, που συνδυάζει μουσική, χορό, σάτιρα, εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, όλα με τη λαμπερή σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με το αξεπέραστο ταλέντο του στις μιμήσεις, στην υποκριτική και τη σκηνική του παρουσία ανεβαίνει στη σκηνή πιο ανανεωμένος από ποτέ, ενώ η Ελενα Παπαρίζου με τη φωνή και τη λάμψη της χαρίζει εκρηκτικές μουσικές στιγμές και εντυπωσιακά χορευτικά, φορώντας μοναδικά, haute couture κοστούμια, που θα συζητηθούν. Η Παπαρίζου θα εμφανίζεται σε διαδοχικά acts με διαφορετικά στιλ, από συγκινητικές μπαλάντες έως δυναμικά pop τραγούδια, με σκηνικά που αλλάζουν συνεχώς και χορογραφίες που παραπέμπουν στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά και αμερικανικά shows.

Στη σκηνή μαζί τους χορευτές και μπαλέτα από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό θα δημιουργούν ένα πολυαισθητηριακό υπερθέαμα, που θα συνδυάζει την παράδοση του καμπαρέ με τη σύγχρονη ποπ αισθητική. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύγχρονο θέαμα διεθνών προδιαγραφών, γεμάτο ενέργεια, φαντασία, συγκίνηση και φυσικά χιούμορ. Κάθε Τετάρτη η σκηνή μεταμορφώνεται σε ένα λαμπερό σκηνικό, γεμάτο φώτα, μουσική, γέλιο και συγκίνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία