Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025

Η Κολυμπάρη, η πιο σέξι Ελληνίδα χορεύτρια, από σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι...

Η πιο σέξι χορεύτρια που έγινε viral χορεύοντας στην...

Η επιθυμία της Μοσχολιού που θα γίνει πραγματικότητα είκοσι χρόνια από τον...

«Μήνας Βίκυς Μοσχολιού» θα έπρεπε να ονομαστεί ο Αύγουστος,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 01 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, δίνοντας στους...

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα για την ομογενή ηθοποιό Μελίνα Κανακαρίδη

Η Μελίνα Κανακαρίδη ήρθε και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον βαθύ δεσμό της με τον τόπο των προγόνων της

«Ντου» στο ροζ ξενοδοχείο της Τζούλιας

❱❱ Νύχτα τρόμου στο «καταφύγιο» του απαγορευμένου έρωτα! ❱❱ Πάρανομα ζευγάρακια «έβγαζαν τα μάτια τους» ενω τρεις κουκουλοφόροι με βαριοπούλες ξάφριζαν τα ταμεία στη ρεσεψιόνΑπό τον
ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΑΛΑ

Aγωνία και αβεβαιότητα σκόρπισε στα παράνομα και μη ζευγαράκια, που αναζητούν στιγμές ηδονής στην ανωνυμία που εξασφαλίζουν τα υποφωτισμένα δωμάτια ξενοδοχείων, η εισβολή τριών άγνωστων κακοποιών σε γνωστό ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια, κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι τρεις κουκουλοφόροι ανέβηκαν με μια δρασκελιά τα τρία σκαλάκια της εισόδου του ξενοδοχείου και βρέθηκαν κατευθείαν στη ρεσεψιόν. Η κοπέλα που έκανε τη νυχτερινή βάρδια ρεσεψιονίστ σήκωσε το κεφάλι της και σκέφτηκε για μια στιγμή ότι είχαν σκοπό να διανυκτερεύσουν ως ερωτικό τρίο! Ομως, πάγωσε όταν αντίκρισε τις βαριοπούλες και τα λοστάρια που κρατούσαν χωρίς την παραμικρή… ερωτική διάθεση!

Εν μέσω των αναστεναγμών ηδονής που έδιναν και έπαιρναν από τα κλειδωμένα δωμάτια, οι εισβολείς απείλησαν την έντρομη κοπέλα και της ζήτησαν επίμονα τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Από τον τόνο της φωνής τους κατάλαβε ότι αν δεν υπάκουε στις εντολές τους αυτοί ήταν ικανοί για όλα.
Ευτυχώς για την ίδια, δεν έφερε αντίρρηση και άνοιξε το ταμείο, απ’ όπου έβγαλε και τους έδωσε 1.700 ευρώ. Οι ληστές φάνηκε να ικανοποιούνται με το ποσό, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν αμέσως από το ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν από τη ρεσεψιονίστ τής πήραν κατάθεση και πληροφορήθηκαν ότι, εκτός από κουκούλες, οι κακοποιοί φορούσαν και γάντια για να μην αφήσουν κάποιο αποτύπωμα.

Περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σάρωσαν την περιοχή αναζητώντας τους δράστες, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Το κτίριο βρίσκεται σε ένα σημείο από το οποίο είχαν εύκολη διαφυγή μέσα από τα ερημικά στενά της περιοχής. Ετσι, ήταν εύκολο γι’ αυτούς να χαθούν μετά τη ληστεία στη σκοτεινή και αραιοκατοικημένη περιοχή, χωρίς να διακινδυνεύσουν ιδιαίτερα.

Οι κακοποιοί φαίνεται ότι είχαν μελετήσει καλά τους χώρους του ροζ ξενοδοχείου, οι οποίοι παρέχουν πλήρη κάλυψη από τα αδιάκριτα βλέμματα στα ζευγαράκια που καταφθάνουν, καθώς τη θέα προς την είσοδο κρύβουν μια δενδροστοιχία και το πάρκινγκ των αυτοκινήτων. Ετσι, δεν θα ήταν εύκολο να τους δει κάποιος κατά την είσοδό τους.

Η εγκληματικότητα χτυπά πλέον την πόρτα ακόμα και των ξενοδοχείων που αποτελούν διακριτικές ερωτικές φωλιές για τα ζευγάρια που δεν θέλουν να δίνουν στόχο. Ομως, φαίνεται ότι οι λίγες ώρες απόλαυσης μπορεί να γίνουν εφιάλτης γι’ αυτά, καθώς δεν είναι απίθανο πάνω στις πιο ιδιωτικές στιγμές τους να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με αποφασισμένους ληστές, είτε ως μάρτυρες ή ακόμη και ως θύματα!

Οταν η Αλεξανδράτου γυριζε σε πολυτελή σουίτα του το «καυτό» DVD (με τη σαμπάνια) που έκανε πάταγο

Το ξενοδοχείο των βορείων προαστίων που «χτύπησαν» οι ληστές έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον χώρο του ερωτικού κινηματογράφου!

Πριν από λίγα χρόνια είχε γνωρίσει στιγμές δόξας, αφού στην πιο πολυτελή από τις σουίτες του, που είναι η «ναυαρχίδα» του ξενοδοχείου, γυρίστηκε η ταινία πορνό με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία είχε πλασαριστεί στην αγορά ως «ιδιωτικό βίντεο». Η περιοχή του ξενοδοχείου έμοιαζε ιδανική για το ξανθόμαλλο μοντέλο, ώστε να μην την αντιληφθούν αδιάκριτα βλέμματα και υπάρξουν διαρροές κατά την προώθηση του βίντεο. Η σουίτα με τον πολυτελή διάκοσμο, τη χρυσαφένια επένδυση στους τοίχους και στις πολυθρόνες, αποτέλεσε το σκηνικό της αισθησιακής ταινίας που γύρισε η Τζούλια με τον Γάλλο παρτενέρ της.

Το στρογγυλό και… αυτοκρατορικού μεγέθους κρεβάτι είχε μετατραπεί σε θέατρο ερωτικών επιχειρήσεων και φυσικά όλος ο χώρος ήταν ενδεδειγμένος για τη χρήση της γαλλικής σαμπάνιας, που επίσης «πρωταγωνιστούσε» στην ταινία και έγινε viral! Βέβαια, χρειάστηκε τότε να μετατραπεί ο χώρος σε ένα πλήρες στούντιο με φώτα, κάμερες, τεχνικούς και μικρόφωνα, ώστε να προκύψει άρτιο το τελικό «προϊόν».

Στη συνέχεια, για τη συγκεκριμένη σουίτα, που μάλιστα αποκλήθηκε… «σουίτα Τζούλια», έκαναν… ουρά τα ζευγάρια και έμπαιναν σε λίστα αναμονής! Ετσι, δεν έμενε ποτέ άδεια καθώς πολλά ζευγάρια θέλησαν να νιώσουν για λίγο όπως ο Ιαν και η Τζούλια, έστω και χωρίς την… πανάκριβη γαλλική σαμπάνια!

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου οι γονείς παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Οι γονείς γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων γιόρτασαν την 50η επέτειο γάμου τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου ποζάρει με μπικίνι στα 48 της και προκαλεί πανικό

Η Μαρίνα Βερνίκου μετά από τρία παιδιά στα 48...
spot_img
spot_img