Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Καμαριέρα τσάκωσε παίκτη του «Survivor 1» με γνωστή τηλεπερσόνα

❱❱  Ροζ παρασκήνιο μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του Τανιμανίδη με την Μπόμπα στη Σίφνο«Ροζ» παρασκήνιο στον γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα! Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δύο καλεσμένους των νεονύμφων που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κυκλαδίτικο νησί για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον στον παρουσιαστή και στη γυναίκα της καρδιάς του! Οι πρωταγωνιστές του πικάντικου παρασκηνίου είναι πασίγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό! 

Εκείνος πρώην παίκτης του «Survivor 1», εκείνη γνωστή τηλεπερσόνα! Και μπορεί οι δυο τους να μην κυκλοφορούν μαζί στην Αθήνα, θέλοντας έτσι να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, όμως στη Σίφνο τα δυο πιτσουνάκια έζησαν τον έρωτά τους, μη μπορώντας να είναι ο ένας μακριά από τον άλλον!

Οι δυο τους διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο σε γνωστή περιοχή της Σίφνου και τυφλοί από έρωτα έζησαν νύχτες γεμάτες πάθος, λογαριάζοντας όμως χωρίς την… καμαριέρα! Ναι, καλά διαβάσατε, μια και μάρτυρας του love story ανάμεσα στα δυο τηλεοπτικά πρόσωπα έγινε -χωρίς να το θέλει- υπάλληλος του ξενοδοχείου, η οποία τους «συνέλαβε» να κοιμούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου την ώρα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να αλλάξει τα σεντόνια.

Βλέπετε, τα πιτσουνάκια, μεθυσμένα από έρωτα, όχι μόνο είχαν ξεχάσει να βάλουν πίσω από την πόρτα το καρτελάκι με τη σήμανση «Μην ενοχλείτε», αλλά είχαν ξεχάσει και να κλειδώσουν! Ετσι η γυναίκα που φροντίζει για την καθαριότητα στα δωμάτια έγινε μάρτυρας της… ιδιαίτερης στιγμής τους. Οι δύο celebrities όμως, που το τελευταίο διάστημα έχουν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, καθένας για δικούς του λόγους, όσο διάστημα παρέμειναν στο νησί δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν αυτό που έχει φουντώσει μέσα τους τους τελευταίους μήνες…

Κάτοικοι του νησιού τούς είδαν να κυκλοφορούν μαζί στα γραφικά σιφνέικα σοκάκια, πιασμένοι μάλιστα χέρι χέρι, αδιαφορώντας αν στο νησί βρίσκονταν πολλοί φωτογράφοι λόγω του γάμου αλλά και παραθεριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν ανά πάσα ώρα και στιγμή να τους «αιχμαλωτίσουν» με τα κινητά τους.

Απόσταση «ασφαλείας»

Στη περίπτωσή τους μάλλον στάθηκαν τυχεροί… Ισως γιατί στα σημεία όπου κινούνταν οι φωτογράφοι φρόντιζαν να μη δίνουν στόχο. Αλλωστε, και στη δεξίωση που ακολούθησε τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα κάθισαν μεν στο ίδιο τραπέζι, αλλά κράτησαν μια απόσταση «ασφαλείας», ώστε να μην κινήσουν υποψίες.

Εξάλλου, και το ταξίδι από και προς τη Σίφνο το έκανε καθένας μόνος του και όχι παρέα. Ο πρώην «survivor» μάλιστα ταξίδεψε ινκόγκνιτο. Τι εννοούμε; Εκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει αντιληπτός από τους συνεπιβάτες 0080 nikos apostolopoylos 2772018του στο πλοίο της γραμμής και αναγκαστεί να συνομιλήσει μαζί τους. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν επιστρέφοντας στην Αθήνα θα αποφασίσουν να ομολογήσουν δημοσίως ότι είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον.

ΒΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Μύδρους εναντίον του ζεύγους Τανιμανίδη – Μπόμπα εξαπέλυσε ο Νίκος Αποστολόπουλος (φωτό)! Ο διάσημος σχεδιαστής, μιλώντας στην «Espresso», σχολίασε το dress code των νεονύμφων και των καλεσμένων στον γάμο και όχι μόνο! «Το νυφικό ήταν καλό, αλλά πολύ προκλητικό για γάμο σε νησί και όλα τα ψηλοτάκουνα απαράδεκτα για γάμο στην παραλία. Είχαν ντυθεί λες και πήγαιναν στο κόκκινο χαλί.

Οσο για τον γαμπρό, δεν πας με μαύρο κοστούμι και ένα χοντρό άκομψο παπούτσι στη Σίφνο» είπε και συμπλήρωσε: «Ο γαμπρός προσπαθούσε να προκαλέσει τη δημοσιότητα και έκανε τα πάντα για να διαφημίσει τον γάμο του, αλλά στον γάμο δεν είδα celebrities. Ούτε ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον οποίο έκαναν διακοπές με το σκάφος της Μαρίνας Βερνίκου, αλλά ούτε και ο συνεργάτης του, Ατζούν Ιλιτζαλί». Και στη συνέχεια, αναρωτήθηκε: «Τι παριστάνουν ότι είναι οι celebrities της Ελλάδας; Τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα που να συζητηθεί; Ενας καλός παρουσιαστής ήταν σε ένα reality που κυλιούνταν σε λάσπες!» Νωρίτερα ο σχεδιαστής είχε δώσει μια γεύση για το πώς είδε τον γάμο του ζευγαριού στο facebook: «Γάμος-παρωδία των ψευτοσελέμπριτι!»

«Κλικ» για 218.845 likes

Ούτε σταρ του Χόλιγουντ! Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τον γάμο του συγκέντρωσε -μέχρι στιγμής- 218.845 likes! Αριθμός ρεκόρ που δύσκολα βλέπεις σε ελληνικούς λογαριασμούς των celebrities!

sel

Τι έδειχνε η φωτογραφία; Τον ίδιο να κρατά το χέρι της συζύγου του Χριστίνας και κοιτά χαμηλά, ενώ εκείνη χαμογελά: «Να σας συστήσω την κυρία Τανιμανίδη» έγραψε και… βομβαρδίστηκε από χιλιάδες καρδούλες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια δημοφιλία είχαν και οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα στον δικό της λογαριασμό, με αριθμό likes από 80.000 και πάνω! Αρέσουν, παιδί μου, αρέσουν! Πώς να το κάνουμε;

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...