Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Έβαλε φίλο του να ξεκάνει την Ειρήνη

❱❱ Δίωξη στον γιατρό πρώην σύντροφο της Λαγούδη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργίαΑπό τις
Εύα Παπαδάτου – Μαρία Μεϊμάρη

Ο 50χρονος γιατρός και πρώην σύντροφος της Ειρήνη Λαγούδη βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, αφού προσωποποιήθηκε σε βάρος του η δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, δρομολογώντας νέες συνταρακτικές εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, εννέα μήνες μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο.

Εγκυρες πληροφορίες της «Espresso» ανέφεραν ότι, δύο εβδομάδες μετά τις διώξεις που είχε ασκήσει κατ’ αγνώστων, ο εισαγγελέας Αγρινίου προσωποποίησε τις κατηγορίες εναντίον του ορθοπεδικού για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

Ουσιαστικά, ο γιατρός, που αναμένεται τις επόμενες ώρες να κληθεί για κατάθεση από την ανακρίτρια Αγρινίου, κατηγορείται ότι έβαλε ένα ή περισσότερα άτομα να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα τριών παιδιών! Στη δίωξη περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο από το φιλικό περιβάλλον του, στο οποίο αποδίδεται ο ρόλος του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ως τώρα. Καλά πληροφορημένες πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και σε άλλο άτομο τις επόμενες μέρες. 

«Δεν σταματάμε και δεν θα ξεκουραστούμε, ώσπου οι δράστες να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και να λογοδοτήσουν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης» είχε δηλώσει στην «Espresso» ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής.

Δικαίωση

Οπως είπε στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας της Ειρήνης, οι στενοί συγγενείς της μιλούν για δικαίωση, αφού από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία: «Για εμάς είναι δικαίωση των αγώνων όλων όσοι πίστεψαν και αγωνίστηκαν για την αποκάλυψη της αλήθειας. Για εμάς είναι ώρα περισυλλογής, μνήμης και μνημόσυνου για την ψυχή της αδικοχαμένης Ειρήνης μας».

«Οι δικαστικές Αρχές επιβεβαίωσαν με τον πιο τρανταχτό τρόπο αυτό που από την πρώτη στιγμή είπα. Δικαίωση δεν υπάρχει για μένα, εφόσον δεν έρχεται πίσω η Ειρήνη, είναι όμως μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση» είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός της 44χρονης, Γιώργος.

Τα ίχνη της Ειρήνης χάθηκαν στις 6 Ιανουαρίου και δύο μέρες μετά βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της, ένα χρυσαφί Ford Ka. Το σώμα της ήταν σχεδόν ξαπλωμένο στα πίσω καθίσματα, ενώ το πρόσωπο και τα χέρια της έφεραν εγκαύματα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον γιατρό ήταν την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, στην Αθήνα. Την επομένη ο 50χρονος έφυγε για το Αγρίνιο και η Λαγούδη πήγε στα ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο χωριό της. Η Ειρήνη φέρεται ότι έστειλε μέσα σε λίγες ώρες δύο sms στη σύζυγο του γιατρού, ο οποίος έφυγε από το Αγρίνιο για τον Πύργο, όπου βρισκόταν η γυναίκα του με τα παιδιά τους. Εκεί πήρε το τελευταίο γραπτό μήνυμα από τη χήρα: «Σε αγάπησα, πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...