Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ρία Αντωνίου: Με βίασε ο πρώην της Βίσση

❱❱ Το μοντέλο Ρία Αντωνίου κατήγγειλε σε αστυνομικό τμήμα τον Ψωμόπουλο, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα είχε σχέσηΣαν βόμβα μεγατόνων έπεσε στην εγχώρια showbiz η καταγγελία της σεξοβόμβας Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην -όπως τον χαρακτηρίζει- σύντροφό της επιχειρηματία και γνωστό για τις ερωτικές του περιπέτειες με διάσημες Ελληνίδες -μεταξύ των οποίων την Αννα Βίσση-, Χρήστο Ψωμόπουλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Το γνωστό μοντέλο με τη διεθνή καριέρα κατήγγειλε τον βιασμό του το απόγευμα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα, ενώ εκδόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο η δίμετρη ξανθιά καλλονή, που άφησε ιστορία με τα τολμηρά λικνίσματα και τις κοντές… φουστίτσες της κατά τη συμμετοχή της στο ιταλικό «Dancing with the stars», οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου υποβλήθηκε σε εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται ότι εντόπισε ανατριχιαστικά ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Η Ρία Αντωνίου, που έχει χαρακτηριστεί «αποκάλυψη» από πολλούς εκπροσώπους της βιομηχανίας της μόδας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το Σαββατοκύριακο κατέλυσε μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία και κοσμικό σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία του ερωτικού δεσμού τους, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν μαζευτεί «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους.

Οπως κατήγγειλε το εκρηκτικό μοντέλο, το βράδυ του Σαββάτου ο Χρήστος Ψωμόπουλος φέρεται ότι εξαγριώθηκε από την εμμονή της στην απόφασή της να χωρίσουν και της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σεξ μαζί της με το ζόρι! Ομως εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά στις προθέσεις του πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να ηρεμήσει και να αποφασίσουν να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό».

Ομως το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η κουβέντα είχε φουντώσει και η ίδια παρέμενε αμετακίνητη στην αρχική απόφασή της περί χωρισμού, ο επιχειρηματίας εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του γνωστού μοντέλου, δεν κατάφερε να του αντισταθεί όταν την έριξε στο κρεβάτι και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Οπως κατέθεσε η Ρία Αντωνίου, αμέσως μετά ο Χρήστος Ψωμόπουλος ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο. Η ίδια αποχώρησε από το ξενοδοχείο σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτειά της. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως βιαστή, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

4 5 f1 xeg 800full ria antoniou

Οι φήμες ότι ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Ρία Αντωνίου είχαν έρθει πιο κοντά κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι του 2018, όταν λέγεται ότι έκαναν κοινές διακοπές. Ομως η εκρηκτική καλλονή δεν είχε αφήσει να ακουστούν πολλά για την προσωπική ζωή της.

Τρυφερά τετ α τετ

Ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο είχαν θεαθεί σε τρυφερά τετ α τετ στη Θεσσαλονίκη όπου, όπως είχε αποκαλύψει η «Espesso», πέρασαν μαζί την είσοδο γνωστού εστιατορίου και δείπνησαν παρέα με ρομαντική διάθεση, αν και δεν έγιναν περισσότερο διαχυτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, όπως ανέφερε αξιόπιστη πηγή στην εφημερίδα.

Από τότε, όμως, η όμορφη Ρία ερχόταν όλο και πιο συχνά στην Ελλάδα για να συναντήσει τον επιχειρηματία, παρά το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμά της στην Ιταλία όπου ζει και εργάζεται. Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε ανέβει μία μία τις βαθμίδες στις πασαρέλες των καλλιστείων -έχει στεφθεί Μις Γιανγκ Πελοπόννησος 2006, Σταρ Πελοπόννησος 2007 και Β΄ Σταρ Ελλάς 2008- και, χάρη στην καθοδήγηση του πρώην συντρόφου της και μάνατζερ Ηλία Πανταζόπουλου από τον οποίο χώρισε το 2015, βρέθηκε σύντομα να ποζάρει με σέξι εσώρουχα και ψηλοτάκουνα για τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους στον κόσμο.

—-

Eρωτικη ζωή για ταινία! Το πάθος για την Αννα, το θυελλώδες ειδύλλιο με την Αλεξανδράτου και οι άλλες…

4 5 f2 5219 psomopoylos visi 6520091

Το ερωτικό παρελθόν του Χρήστου Ψωμόπουλου θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει υλικό για τη δημιουργία κινηματογραφικής ταινίας. Κι αυτό διότι ο γνωστός επιχειρηματίας έχει συνδεθεί κατά καιρούς με διάσημες αιθέριες υπάρξεις. Ο πρώτος μεγάλος του έρωτας που έγινε πρωτοσέλιδο ήταν με την Αννα Βίσση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της κόρης της τραγουδίστριας Σοφίας Καρβέλα και ερωτεύτηκαν με πάθος. Η σχέση τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, μέχρι που έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Τη… σκυτάλη στην καρδιά του πήρε στη συνέχεια η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το ειδύλλιό τους υπήρξε σύντομο, αλλά θυελλώδες, με νυχτερινές εξόδους, καυτά φιλιά στα μπουζούκια και εκρηκτικό φινάλε με ανταλλαγή «πυρών» σε τηλεοπτική εκπομπή λόγω ενός ροζ βίντεο, με το οποίο -όπως είχε υποστηρίξει ο επιχειρηματίας- εκβίαζε την Τζούλια πρώην συνεργάτης της. Εκείνη όμως τον κατηγόρησε δημοσίως ότι το βίντεο το είχε τραβήξει ο ίδιος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Παρίσι, ισχυριζόμενη τότε πως την απειλούσε ότι, αν δεν γύριζε κοντά του, θα το έβγαζε στη φόρα.

Περίπου τέσσερα χρόνια μετά έγινε γνωστή η σχέση του Χρήστου Ψωμόπουλου με την τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη. Η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία μέσω κοινής παρέας φίλων στη Μύκονο. Ο έρωτας ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος και οι διακοπές τους συνεχίστηκαν πριβέ σε άλλα νησιά του Αιγαίου. Λίγους μήνες αργότερα η προσωρινή μετακόμιση του επιχειρηματία στην Αφρική για επαγγελματικούς λόγους έφερε το τέλος. «Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να εξελίξουμε τη σχέση μας. Χωρίσαμε λόγω της απόστασης» παραδέχτηκε ο επιχειρηματίας, μιλώντας σε εφημερίδα τον Μάρτιο του 2015.

Σειρά στην καρδιά του πήρε πάλι μία τραγουδίστρια, η Αρετή Ζάνα, με την οποία δεν κατάφερε επίσης να στεριώσει. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα κυκλοφορούσε στη Γλυφάδα με την Εύη Ιωαννίδου του «Greece’s Next Top Model».

4 5 f6 1916 ria antonioy ilias pantazopoylos 2982011

Οσο για τη Ρία Αντωνίου, το «καυτό» μοντέλο ήταν στο παρελθόν σε σχέση με τον πρώην μάνατζέρ του Ηλία Πανταζόπουλο, με τον οποίο γνωρίστηκαν λόγω της δουλειάς τους και δημιούργησαν μια όμορφη, πλην όμως αθόρυβη σχέση, που έληξε το ίδιο αθόρυβα όταν εκείνη έφυγε από την Ελλάδα. Τέλος, το 2016 είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως η Ρία είχε ένα φλερτ με τον ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

—-

Οκτώ μήνες πίσω από τα κάγκελα

Το παρελθόν του 39χρονου επιχειρηματία, το όνομα του οποίου φιγουράριζε για πολλά χρόνια στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών, είναι γεμάτο από περιστατικά που δείχνουν ότι δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από δικαστικές περιπέτειες!

Την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 ο ναύτης -τότε- Χρήστος Ψωμόπουλος θα τη θυμάται για την υπόλοιπη ζωή του, καθώς εκείνη τη μέρα πληροφορήθηκε από τον διοικητή του ότι πρέπει να εκτελεστεί η μεταγωγή του από τη Ναυτονομία στις Στρατιωτικές Φυλακές Κορίνθου! Λίγη ώρα νωρίτερα είχε κοινοποιηθεί από την Εισαγγελία η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σύμφωνα με την οποία ο 30χρονος (τότε) επιχειρηματίας είχε βρεθεί ένοχος για ακάλυπτες επιταγές και βιαιοπραγία, και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και πέντε μηνών.

Η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ο Χρήστος Ψωμόπουλος είχε αρχίσει έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ίδιου και του αδελφού του ο επιχειρηματίας ηλεκτρονικών ειδών Θοδωρής Τσουρεκάς. Ο τελευταίος κατηγορούσε τα δύο αδέλφια πως τον Δεκέμβριο του 2000 τον είχαν επισκεφθεί στο μαγαζί του και είχαν αγοράσει ηχοσυστήματα συνολικής αξίας 40.000.000 δραχμών, με τραπεζικές επιταγές οι οποίες αποδείχθηκαν ακάλυπτες. Μετά την ετυμηγορία είχε γίνει προσπάθεια για εξαγορά της ποινής, όμως δεν κατέστη εφικτή, με αποτέλεσμα ο νεαρός που υπηρετούσε τη θητεία του να καταλήξει στη φυλακή. Ωστόσο, η παραμονή του εκεί ήταν σύντομη, καθώς οκτώ μήνες μετά αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Οι ομηρικοί καβγάδες με την Τζούλια

Ποιος θα ξεχάσει, επίσης, τους ομηρικούς καβγάδες του 39χρονου (σήμερα) επιχειρηματία με την πρώην σύντροφό του Τζούλια Αλεξανδράτου, που τον είχαν οδηγήσει στο κατώφλι του εισαγγελέα; Ή τις εκατέρωθεν μηνύσεις που ακολούθησαν, τον Φεβρουάριο του 2010, με αφορμή την αναφορά που είχε κάνει στην παλιά του αγαπημένη Αννα Βίσση στον «αέρα» γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, πυροδοτώντας την οργή του ξανθού μοντέλου;

Ο «θερμόαιμος» επιχειρηματίας έχει βρεθεί και στη θέση του πολίτη που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για να διεκδικήσει ό,τι πιστεύει πως του ανήκει. Το 2007 κατέθεσε αίτηση ανακοπής, υποστηρίζοντας πως κατά τη διάρκεια της «επιδρομής» που είχαν κάνει δικαστικοί επιμελητές στη βίλα της Αννας Βίσση στην Εκάλη αφαίρεσαν και τα… PlayStation του μαζί με μία Sony Plasma αξίας 4.068 ευρώ! Ωστόσο, στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου είχε χάσει τόσο τη «μάχη» όσο και τις συσκευές!

offer

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...