Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

«Με λένε Τζο»: Όσα θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο

Ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «Με λένε Τζο» έρχεται απόψε στους δέκτες σας. Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο;

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

«Το σόι σου»: Διαδικτυακή συνάντηση των ηθοποιών πριν τα γυρίσματα των νέων...

Η σειρά «Το σόι σου» επιστρέφει και οι τηλεθεατές...

Χαλαρώνει στη Νάξο λίγο πριν τη συναυλία της

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συναυλία στη Νάξο το βράδυ της Κυριακής και λίγο πριν χαλάρωνε απολαμβάνοντας τον ήλιο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρπαξαν τον «θησαυρό» του Σακελλάριου!

❱❱ «Μαύρες» γιορτές για τη σύζυγο του αείμνηστου σεναριογράφου και σκηνοθέτη του παλιού ελληνικού σινεμά καθώς αδίστακτοι «ποντικοί» έκαναν «ντου» στο σπίτι της

❱❱ Σοκαρισμένη η Τίνα, μιλά στην «Espresso» για την απώλεια που την έχει συγκλονίσει

Από τον
Βαγγέλη Καράλη

«Μαύρες» γιορτές για τη χήρα του Αλέκου Σακελλάριου, Τίνα! Διαρρήκτες έκαναν «ντου» στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ευελπίδων, και πήραν ακόμη και τις αναμνήσεις της στο πλευρό του τεράστιου σεναριογράφου και σκηνοθέτη, που έγραψε ιστορία τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου!

Οι αδίστακτοι «ποντικοί», που εισβάλλουν σε σπίτια ακόμη και τις ημέρες των γιορτών, έκαναν άνω κάτω το διαμέρισμα όπου πέρασε τη ζωή του ο αείμνηστος Σακελλάριος έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Τίνα! Αποτέλεσμα; Πέρα από κοσμήματα, ρούχα και τσάντες αξίας άνω των 35.000 ευρώ, έκανε… φτερά και ο ανεκτίμητης αξίας «θησαυρός» του σπουδαίου κυρίου του ελληνικού σινεμά!

Σπάνια συλλογή

Ενας «θησαυρός» που φύλαγε ως κόρην οφθαλμού όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του Τίνα Σακελλάριου: η συλλογή από σπάνιες ολόχρυσες πένες του αξέχαστου δημιουργού, με τις οποίες έγραφε τα σενάρια των ταινιών του, που συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες γενιές και γενιές Ελλήνων, τα θεατρικά έργα του, που άφησαν εποχή, αλλά και τα χρονογραφήματα και ευθυμογραφήματά του, που δημοσιεύονταν σε εφημερίδες, η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια των μελών της σπείρας διαρρηκτών!

Η απώλεια αυτή έχει συγκλονίσει την Τίνα Σακελλάριου, που ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ! Η αγαπημένη σύζυγος του αείμνηστου σεναριογράφου μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso», χωρίς να μπορεί να κρύψει την ταραχή της για όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι της. «Ζω μαύρες γιορτές! Ολα έγιναν μέρα μεσημέρι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας, στο σπίτι μου, στην Ευελπίδων. Εφυγα από το σπίτι μου στις 3 το μεσημέρι και επέστρεψα στις 5.30 το απόγευμα. Οι διαρρήκτες τα πήραν όλα: ρούχα, κοσμήματα, τσάντες και τις χρυσές πένες του Αλέκου μου, που φύλαγα στο γραφείο του! Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ! Δεν άφησαν τίποτα όρθιο, τα φόρτωσαν όλα και τα πήραν. Η ζημιά ξεπερνάει τα 35.000 ευρώ, αλλά αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι ότι πήραν και τις χρυσές πένες του συζύγου μου, που έχουν για εμένα μεγάλη συναισθηματική αξία. Τις είχα στο γραφείο του, που είναι στο σπίτι μου. Με αυτές τις πένες έγραψε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου. Πρόκειται για επαγγελματίες διαρρήκτες, καθώς ήξεραν πού να χτυπήσουν. Μάλιστα μέσα σε τρεις ημέρες έκλεψαν άλλα πέντε διαμερίσματα στην πολυκατοικία που μένω, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας! Ευτυχώς, είμαι καλά στην υγεία μου, αλλά ακόμη είμαι σοκαρισμένη. Χάθηκαν τα κειμήλια του συζύγου μου, που για εμένα έχουν τεράστια αξία, όχι οικονομική, αλλά συναισθηματική» εξομολογείται με συναισθηματική φόρτιση η Τίνα Σακελλάριου.

Η επίθεση στην κόρη της

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό -όπως είχε αποκαλύψει πάλι πρώτη η «Espresso»- θύμα κλοπής είχε πέσει και η κόρη της κυρίας Σακελλάριου, Φαίη Σπανού.

Συγκεκριμένα άγνωστοι της επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης γνωστού super market, με αποτέλεσμα να της αρπάξουν την τσάντα.

Η οικογένεια του Σακελλάριου εύχεται να φύγει γρήγορα το 2019, μετά τις κακοτυχίες που τη βρήκαν, τη στιγμή που προσπαθεί να ξεπεράσει το τελευταίο σοκ, της διάρρηξης, αλλά και την απώλεια του «θησαυρού» του αγαπημένου σεναριογράφου και σκηνοθέτη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

«Χρυσό» πωλητήριο στο πρώην φιλέτο της Lady G

Το άλλοτε παλάτι της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Λονδίνο με...

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.
spot_img
spot_img