Διπλή ζωή για τον βασανιστή των ιερόδουλων

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ποινικό και… ψυχιατρικό παρελθόν των δύο Βούλγαρων σαδιστών που έγιναν δήμιοι ψυχών για τουλάχιστον τρεις ιερόδουλες από την Αλβανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία, κυρίως όμως για τη διπλή ζωή που έκαναν – μάλιστα, ο ένας την κρατούσε κρυφή ακόμη και από την τετραμελή οικογένειά του, σαν σύγχρονος «δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ»!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Ο βασικός κατηγορούμενος Stoimenos Velizarius είχε στο ποινικό του μητρώο συλλήψεις με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων. Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών είχε αποφασίσει τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Δαφνίου στις 24 Απριλίου 2019, καθώς τον έκρινε ιδιαίτερα βίαιο:«Επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο» ήταν η γνωμοδότησή του!

Σε ανέμελες στιγμές στην παραλία ο 35χρονος σαδιστής με τη διπλή ζωή

Με καινούργια BMW

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες απολύθηκε υπό όρους και επέστρεψε στην κοινωνική ζωή. Οντας άγαμος και χωρίς οικογένεια, διέμενε σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, όπου είχε περιστασιακά τη συντροφιά γυναικών για ένα δυο βράδια και κυκλοφορούσε με μια ολοκαίνουργια BMW! Σε ένα από τα ξενοδοχεία, επί της οδού Κεραμέως στην Ομόνοια, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αλλά προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη μαζί τους πριν ακινητοποιηθεί!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 35χρονος ομοεθνής του, που συμμετείχε στην πρωτοφανή κακοποίηση των ιεροδούλων, Toni Dimitrov, ο οποίος συνελήφθη στη Μιχαήλ Βόδα, είχε παράλληλη ζωή στην οποία εμφανιζόταν ως… καλός οικογενειάρχης και πατέρας δύο νηπίων. Η ομοεθνής σύζυγός του αιφνιδιάστηκε όταν κλήθηκε στην Ασφάλεια και ενημερώθηκε για τις σαδιστικές βιαιότητες που είχε ομολογήσει ο σύζυγός της νωρίτερα!

Μπαινόβγαινε στις φυλακές

Οπως είπε, δεν είχε αντιληφθεί ότι ζούσε διπλή ζωή, παρόλο που γνώριζε ότι μπαινόβγαινε στις φυλακές με καταδικαστικές αποφάσεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικά!

Οι τρεις νεαρές ιερόδουλες, τις οποίες παρέσυραν οι αδίστακτοι Βούλγαροι στα δίχτυα τους από τις 19 Ιανουαρίου ως τη σύλληψή τους την περασμένη Τρίτη, δύσκολα θα ξεπεράσουν τα αρρωστημένα βασανιστήρια που υπέστησαν με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια από τους υποτιθέμενους επιχειρηματίες οι οποίοι έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού μαζί τους.

Καταθέσεις που σοκάρουν από τα τρία θύματα

Boja (23 ετών από την Αλβανία)

Με έδεσε και με βίασε πέντε φορές

Η 23χρονη Boja από την Αλβανία ήταν το πρώτο θύμα των διεστραμμένων κακοποιών, που της έκλεισαν ραντεβού σε ένα γραφείο αρχιτεκτονικής εταιρίας επί της οδού Λουκάρεως, απέναντι από το Εφετείο, το οποίο παρέμενε κλειστό για περισσότερο από μια δεκαετία.
«Ο Τ.D. μού έδεσε χέρια και πόδια με ταινία. Με χτύπησε. Με βίασε πέντε φορές (σ.σ.: υπολογίζει τον χρόνο σε τρεις ώρες)! Δεν σταμάτησε να με χτυπάει στο πρόσωπο και το σώμα. Κάθε φορά που αντιδρούσα ήταν πιο βίαιος…» φέρεται ότι έχει περιγράψει στους αστυνομικούς.  Στην κατάθεσή της περιγράφει επίσης πώς οι δήμιοι της ψυχής της απέσπασαν το κινητό της και επικοινώνησαν με φιλικό της πρόσωπο που βρήκαν από τις ενεργές διαδικτυακές εφαρμογές που διατηρούσε, αξιώνοντας ποσό 1.000 ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη. Στη συνέχεια, οι Βούλγαροι εγκατέλειψαν δεμένη την 23χρονη Αλβανίδα, η οποία τους αναγνώρισε σε φωτογραφίες σεσημασμένων.  «Έφυγαν και πήραν το κινητό μου, 150 ευρώ που είχα μαζί μου, την άδεια παραμονής και το διαβατήριό μου…» καταγγέλλει.

Daria (24 ετών από τη Ρωσία)

Με χτυπούσαν με τα χέρια και με κατσαβίδι

Η 24χρονη Daria από τη Ρωσία ήταν το δεύτερο θύμα των δύο Βουλγάρων, ακριβώς μία εβδομάδα μετά την πρώτη τους επίθεση, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου. Επικοινώνησαν μαζί της τηλεφωνικά και το ερωτικό ραντεβού κλείστηκε σε ένα κλειστό διαμέρισμα επί της οδού Φειδιππίδου, στους Αμπελόκηπους, που διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι στο παρελθόν λειτουργούσε ως ιατρείο. Εκεί, οι δύο Βούλγαροι την αιφνιδίασαν στην πόρτα.  «Αναγνωρίζω τον Τ.D., ήταν αυτός που με περίμενε στην πόρτα και, πριν μπω στο διαμέρισμα, με χτύπησε με τα χέρια και στη συνέχεια με κατσαβίδι. Με έδεσε με ταινία για να μην αντιδρώ και με χτυπούσε σε όλο το σώμα. Μαζί με τον V.S. με βίασαν διαδοχικά. Βογκούσα από τον πόνο, μέχρι που λιποθύμησα. Δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο που έμεινα δεμένη…» περιγράφει μεταξύ άλλων η νεαρή Ρωσίδα. Στη συνέχεια, ο Βούλγαρος που την περίμενε στην πόρτα βρήκε στην τσάντα της την κάρτα από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και την έδωσε στον Stoimenos Velizarius, ο οποίος έκανε διάρρηξη στο δωμάτιό της και άρπαξε όλα τα αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, αφού τη χτύπησαν άγρια, την ανάγκασαν να τους δώσει τους κωδικούς της πιστωτικής της κάρτας και έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τον λογαριασμό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρόβλεψη που τη σόκαρε για τη μητρότητα – «Μου είχαν πει ότι θα κάνω παιδί στα 40»

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί...

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.