Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Διπλή ζωή για τον βασανιστή των ιερόδουλων

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το ποινικό και… ψυχιατρικό παρελθόν των δύο Βούλγαρων σαδιστών που έγιναν δήμιοι ψυχών για τουλάχιστον τρεις ιερόδουλες από την Αλβανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία, κυρίως όμως για τη διπλή ζωή που έκαναν – μάλιστα, ο ένας την κρατούσε κρυφή ακόμη και από την τετραμελή οικογένειά του, σαν σύγχρονος «δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ»!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Ο βασικός κατηγορούμενος Stoimenos Velizarius είχε στο ποινικό του μητρώο συλλήψεις με τέσσερα διαφορετικά επώνυμα και… έξι ονόματα για διαρρήξεις γραφείων και διαμερισμάτων. Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών είχε αποφασίσει τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Δαφνίου στις 24 Απριλίου 2019, καθώς τον έκρινε ιδιαίτερα βίαιο:«Επικίνδυνος για τον εαυτό του και για το κοινωνικό σύνολο» ήταν η γνωμοδότησή του!

39453320 113259599617955 3992880659566690304 n
Σε ανέμελες στιγμές στην παραλία ο 35χρονος σαδιστής με τη διπλή ζωή

Με καινούργια BMW

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες απολύθηκε υπό όρους και επέστρεψε στην κοινωνική ζωή. Οντας άγαμος και χωρίς οικογένεια, διέμενε σε ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, όπου είχε περιστασιακά τη συντροφιά γυναικών για ένα δυο βράδια και κυκλοφορούσε με μια ολοκαίνουργια BMW! Σε ένα από τα ξενοδοχεία, επί της οδού Κεραμέως στην Ομόνοια, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αλλά προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη μαζί τους πριν ακινητοποιηθεί!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 35χρονος ομοεθνής του, που συμμετείχε στην πρωτοφανή κακοποίηση των ιεροδούλων, Toni Dimitrov, ο οποίος συνελήφθη στη Μιχαήλ Βόδα, είχε παράλληλη ζωή στην οποία εμφανιζόταν ως… καλός οικογενειάρχης και πατέρας δύο νηπίων. Η ομοεθνής σύζυγός του αιφνιδιάστηκε όταν κλήθηκε στην Ασφάλεια και ενημερώθηκε για τις σαδιστικές βιαιότητες που είχε ομολογήσει ο σύζυγός της νωρίτερα!

4 5 φ2 13962622 873186762812506 2913330780798504391 n 1

Μπαινόβγαινε στις φυλακές

Οπως είπε, δεν είχε αντιληφθεί ότι ζούσε διπλή ζωή, παρόλο που γνώριζε ότι μπαινόβγαινε στις φυλακές με καταδικαστικές αποφάσεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικά!

Οι τρεις νεαρές ιερόδουλες, τις οποίες παρέσυραν οι αδίστακτοι Βούλγαροι στα δίχτυα τους από τις 19 Ιανουαρίου ως τη σύλληψή τους την περασμένη Τρίτη, δύσκολα θα ξεπεράσουν τα αρρωστημένα βασανιστήρια που υπέστησαν με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια από τους υποτιθέμενους επιχειρηματίες οι οποίοι έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού μαζί τους.

Καταθέσεις που σοκάρουν από τα τρία θύματα

Boja (23 ετών από την Αλβανία)

Με έδεσε και με βίασε πέντε φορές

Η 23χρονη Boja από την Αλβανία ήταν το πρώτο θύμα των διεστραμμένων κακοποιών, που της έκλεισαν ραντεβού σε ένα γραφείο αρχιτεκτονικής εταιρίας επί της οδού Λουκάρεως, απέναντι από το Εφετείο, το οποίο παρέμενε κλειστό για περισσότερο από μια δεκαετία.
«Ο Τ.D. μού έδεσε χέρια και πόδια με ταινία. Με χτύπησε. Με βίασε πέντε φορές (σ.σ.: υπολογίζει τον χρόνο σε τρεις ώρες)! Δεν σταμάτησε να με χτυπάει στο πρόσωπο και το σώμα. Κάθε φορά που αντιδρούσα ήταν πιο βίαιος…» φέρεται ότι έχει περιγράψει στους αστυνομικούς.  Στην κατάθεσή της περιγράφει επίσης πώς οι δήμιοι της ψυχής της απέσπασαν το κινητό της και επικοινώνησαν με φιλικό της πρόσωπο που βρήκαν από τις ενεργές διαδικτυακές εφαρμογές που διατηρούσε, αξιώνοντας ποσό 1.000 ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη. Στη συνέχεια, οι Βούλγαροι εγκατέλειψαν δεμένη την 23χρονη Αλβανίδα, η οποία τους αναγνώρισε σε φωτογραφίες σεσημασμένων.  «Έφυγαν και πήραν το κινητό μου, 150 ευρώ που είχα μαζί μου, την άδεια παραμονής και το διαβατήριό μου…» καταγγέλλει.

Daria (24 ετών από τη Ρωσία)

Με χτυπούσαν με τα χέρια και με κατσαβίδι

Η 24χρονη Daria από τη Ρωσία ήταν το δεύτερο θύμα των δύο Βουλγάρων, ακριβώς μία εβδομάδα μετά την πρώτη τους επίθεση, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου. Επικοινώνησαν μαζί της τηλεφωνικά και το ερωτικό ραντεβού κλείστηκε σε ένα κλειστό διαμέρισμα επί της οδού Φειδιππίδου, στους Αμπελόκηπους, που διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι στο παρελθόν λειτουργούσε ως ιατρείο. Εκεί, οι δύο Βούλγαροι την αιφνιδίασαν στην πόρτα.  «Αναγνωρίζω τον Τ.D., ήταν αυτός που με περίμενε στην πόρτα και, πριν μπω στο διαμέρισμα, με χτύπησε με τα χέρια και στη συνέχεια με κατσαβίδι. Με έδεσε με ταινία για να μην αντιδρώ και με χτυπούσε σε όλο το σώμα. Μαζί με τον V.S. με βίασαν διαδοχικά. Βογκούσα από τον πόνο, μέχρι που λιποθύμησα. Δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο που έμεινα δεμένη…» περιγράφει μεταξύ άλλων η νεαρή Ρωσίδα. Στη συνέχεια, ο Βούλγαρος που την περίμενε στην πόρτα βρήκε στην τσάντα της την κάρτα από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και την έδωσε στον Stoimenos Velizarius, ο οποίος έκανε διάρρηξη στο δωμάτιό της και άρπαξε όλα τα αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, αφού τη χτύπησαν άγρια, την ανάγκασαν να τους δώσει τους κωδικούς της πιστωτικής της κάρτας και έκαναν αναλήψεις 4.300 ευρώ από τον λογαριασμό της.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...