Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2025

Όζι Όσμπορν: Μια ζωή ροκ, με εξαρτήσεις, διάλυση των Black Sabbath, reality...

Ο κόσμος της μουσικής και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο...

«Σαρωτικό» το νέο hit της Ασπας

Ενα σπουδαίο επίτευγμα κατάφερε η Ασπα, καθώς η νεαρή...

Οι βουτιές του Γιώργου Λιάγκα στα Κουφονήσια

Ο Γιώργος Λιάγκας από τη στιγμή που το «Πρωινό» έριξε αυλαία για καλοκαίρι μπήκε στο φουσκωτό του και γυρίζει τα νησιά

«Πήγα σε Μάγισσες»: Η Johanna δίνει νέα πνοή στη μεγάλη επιτυχία του...

Η Johanna επανασυστήνει ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, το «Πήγα σε Μάγισσες» του Χρήστου Νικολόπουλου,

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η πρόβα νυφικού της Καρολάιν – «Δεν την άφηνε λεπτό μόνη», αποκαλύπτει η σχεδιάστρια

«Κρίμα που διαπιστώνουμε πως από ένα τέρας προκαλείται τόση δυστυχία»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της άτυχης Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης: Το προκλητικό ποστ της Δημουλίδου – «Δεν το προσχεδίασε, θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις»

Πόζαρε χαμογελαστή κάνοντας όνειρα να ζήσει δίπλα στο πλευρό του άντρα που έμελλε να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα της ζωής της.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Οι δύο οικογένειες διέκοψαν την επικοινωνία – Διεκδικούν την επιμέλεια της εγγονής τους

«Ένα ζευγαράκι γλυκύτατο, κοιταζόντουσαν στα μάτια, έσταζαν μέλι ο ένας για τον άλλον. Ένα τρελά ερωτευμένο ζευγαράκι θα τους περιέγραφες. Αποφάσισαν να κάνουν ένα γάμο έτσι ονειρικό μόνοι τους, το είχαν αποφασίσει να πάνε έτσι μόνοι τους» ανέφερε η σχεδιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις της Δημουλίδου: «Λυπάμαι πολύ για τη θέση που παίρνετε»

Και πρόσθεσε: «Ένας γάμος που θύμιζε παραμύθι! Κλέφτηκαν σαν τις παλιές ταινίες και παντρεύτηκαν κρυφά στην Πορτογαλία… Οι δικοί τους δεν ήθελαν αυτόν τον γάμο, μα τίποτα δεν τους πτόησε. Μετά από καιρό, με επισκέφτηκαν με γλυκά να μου πουν τα χαρμόσυνα νέα του ερχομού του παιδιού τους και πόσο τύχη τους έφερα στο γαμήλιο ταξίδι τους! Έχω τόσο σοκαριστεί που από τόσο μακριά είδα το πρόσωπο της Καρολάιν τυχαία στις ελληνικές ειδήσεις σήμερα. Αυτό το φρικιαστικό έγκλημα που συνέβη σε αυτά τα γλυκύτατα παιδιά στα Γλυκά Νερά! Είναι απίστευτο.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο πιλότος «ξεψάχνισε» τις ιστοσελίδες με τον σάτυρο φοιτητή λίγο πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Έχω απλά ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος που ερχόταν όλο γλύκα και ευγένεια, να μου λέει κιόλας ότι μέσα σε όλο τον πόλεμο από τους δικούς του με τον γάμο, είμαι από τους μόνους ανθρώπους που τόσο χαρωπά τους στάθηκα. Εξοργίζομαι με το θέατρο αυτού του κτήνους, γιατί θυμήθηκα ότι τις φορές που βρεθήκαμε, δεν την άφηνε λεπτό μόνη. Τον έδιωχνα στις πρόβες μας έξω, με χιούμορ βέβαια, αλλά ήθελε να είναι μέσα σε όλα ο Μπάμπης. Ήταν τόσο κόλακας που μου έφερνε και καφεδάκι! Δικαιολόγησα την συμπεριφορά, σκεπτόμενη την διαφορά ηλικίας τους και την απειρία του κοριτσιού! Κρίμα που διαπιστώνουμε πως από ένα τέρας προκαλείται τόση δυστυχία.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη μοιραία νύχτα; (video)

Νιώθω συντετριμμένη όπως όλοι μας ζώντας τόσο καιρό όλη αυτή την ιστορία που εξελίσσεται, με πολύ άσχημο τέλος! Πάντα προσπαθώ να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων όμως δυστυχώς έπεσα πολύ έξω με αυτό το παλικάρι. Περίεργο και εξοργιστικό που βοήθησα βάζοντας το λιθαράκι μου στην ένωση αυτού του ζευγαριού. Να αναρτώ πριν από δύο χρόνια με τόση χαρά έναν υπέροχο γάμο, με το νυφικό που έφτιαξα πάνω της και το λάτρεψε και να την βλέπω τώρα να φοράει το ίδιο στην φωτογραφία πάνω στον τάφο της», είχε γράψει σε ποστ της.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...

Γενέθλια για τον Βουτσά junior – Έγινε 9 χρονών!

Ο γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος είχε τα γενέθλιά του.

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Ξέσπασε στην επιστολή της η Στέλλα Μπεζαντάκου: «Έχετε δουλέψει ποτέ, κύριε Μητσοτάκη;»

Η Στέλλα Μπεζαντάκου ψέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...
spot_img
spot_img