Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο πιλότος «ξεψάχνισε» τις ιστοσελίδες με τον σάτυρο φοιτητή λίγο πριν σκοτώσει την Καρολάιν

Τι χάζευε ο δολοφόνος στο κινητό του ενώ είχε ήδη καταστρώσει το φρικτό έγκλημα

Ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας έχει προκαλέσει απορίες το ιστορικό περιήγησης στο κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου -πλέον- Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που πάγωσε το πανελλήνιο όταν ομολόγησε ότι εκείνος έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Το σπίτι στα Χανιά ήταν το κίνητρο της δολοφονίας; Πού βρίσκεται το τρίτο πρόσωπο;

Κι αυτό γιατί λίγο πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα ο 32χρονος επισκέφτηκε ιστοσελίδα για να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση του… σατύρου της Νέας Σμύρνης, ο οποίος είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο πολυκατοικίας με εκτεθειμένα τα γεννητικά του όργανα!

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη μοιραία νύχτα; (video)

IMG 6394

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία «φωτιά» για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η σπασμένη πόρτα της σοφίτας και το ψέμα του πιλότου

Οι Αρχές εξακολουθούν να συλλέγουν στοιχεία για την ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή του εγκλήματος που συντάραξε την κοινή γνώμη. Από το «ξεψάχνισμα» του κινητού τηλεφώνου του συζυγοκτόνου προέκυψε ότι λίγο πριν δολοφονήσει την άτυχη Καρολάιν σέρφαρε στο διαδίκτυο και έκανε περιηγήσεις που έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10ης Μαΐου ο 32χρονος πιλότος πέρασε 17 λεπτά στο σαλόνι της μεζονέτας χαζεύοντας στο κινητό του.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Δολοφόνος ή εκβιαζόμενος να σωπάσει; Μόνος ή με επίβλεψη εντολέων;»

Μία από τις επισκέψεις του στο διαδίκτυο που προσπαθούν να εξηγήσουν οι αστυνομικοί έγινε στις 00.24 σε ενημερωτική ιστοσελίδα, στην οποία υπήρχε αναλυτικό κείμενο για τον αποκαλούμενο «σάτυρο της Νέας Σμύρνης», ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία;

84603805 2563558153753103 2011022375113457664 n 1

Τα ερωτήματα που προκύπτουν και καλούνται να απαντήσουν οι ειδικοί της Ασφάλειας είναι πολλά… Για ποιον λόγο ο ψυχρός δολοφόνος διάβαζε για αυτήν την ιστορία; Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή μήπως όχι; Επίσης γεννάται το ερώτημα πώς είχε την ψυχραιμία να ενημερωθεί για ένα τέτοιο θέμα, ενώ, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις στα ψηφιακά μέσα ηλεκτρονικών συσκευών που υπήρχαν στον τόπο του εγκλήματος, πιθανότατα είχε ήδη καταστρώσει το σχέδιο εξόντωσης της συζύγου του και μητέρας της 11 μηνών κόρης του Λυδίας και ετοιμαζόταν να το εκτελέσει!

Η κίνησή του αυτή θα μπορούσε να εξηγηθεί εν μέρει από το θέατρο που έπαιζε επί 37 ολόκληρες ημέρες προσποιούμενος τον ανήξερο, το παγερό και χωρίς την παραμικρή σύσπαση πρόσωπό του κατά την προσαγωγή του στον ανακριτή, καθώς και από την ψυχρή στάση του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου φέρεται ότι ανέφερε κυνικά:
«Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα!».

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΦΟΝΟΣ 2

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του «σατύρου της Νέας Σμύρνης» είχε ξεκινήσει στις αρχές του περασμένου μήνα, όταν η 25χρονη make up artist και σοπράνο Δανάη Ακριβιάδου ανάρτησε στο προφίλ της βίντεο που τον έδειχνε να την ακολουθεί επιδεικνύοντας το μόριό του! Ο επίδοξος «δράκος» ταυτοποιήθηκε και προέκυψε πως είναι ένας 22χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, τον οποίο αναγνώρισαν πέντε γυναίκες που είχαν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Ερωτήματα για σπασμένη πόρτα στη μεζονέτα

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκαλύπτεται από μαρτυρίες που έρχονται στο φως, αναφορικά με τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν στο πλευρό του. Όπως φαίνεται, τη φρικτή νύχτα της δολοφονίας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 32χρονος έχασε την ψυχραιμία του!

Όσα αποκάλυψε ένας μαραγκός, στον οποίο είχε απευθυνθεί ο πιλότος για να του φτιάξει μια σπασμένη πόρτα, εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το αν είχε υπάρξει και στο παρελθόν βίαιος απέναντι στην 20χρονη μητέρα του παιδιού του.

carolinecrouch 179834219 113391237560904 7672651343110279368 n 1

Έφταιγε το… παιδί

«Είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο το μαγαζί μου. Μου είχε φέρει μια σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μια λοξή πόρτα, που μπαίνει συνήθως σε μεζονέτες που έχουν κεραμίδια. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα… Ήταν λευκή μεσόπορτα. Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα» είπε αρχικά ο μαραγκός.

Διαβάστε επίσης: Τρίτο πρόσωπο πίσω από το φόνο της Καρολάιν – «Βροχή» αποκαλύψεων για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Μάλιστα, όταν ρώτησε τον πιλότο πώς έσπασε, εκείνος υποστήριξε πως είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του και δεν μπορούσε να ανοίξει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τη σπάσει για να μπει μέσα. «Δεν ήξερα πόσο μεγάλο ήταν το παιδί του… Αγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μια σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μια φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει, φορούσε τη στολή του πιλότου. Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από τη μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Εκατσα, την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό» κατέληξε ο μαραγκός.

Το «παρεάκι » του Κορυδαλλού

Με «γείτονες» τους Μένιο Φουρθιώτη, Νίκο Μαζιώτη, Παναγιώτη Βλαστό και Δημήτρη Κουτσολιούτσο περνά τα τελευταία 24ωρα στο κελί της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο 32χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συνειδητοποιήσει πλήρως τον νέο… χώρο διαμονής του, ζήτησε από τις πρώτες κιόλας ώρες της άφιξής του στις φυλακές να εργαστεί.

«Βάλτε με να δουλέψω για να περνάει η ώρα μου» φέρεται ότι δήλωσε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους όταν τον ρώτησαν αν χρειάζεται κάτι. Μαζί του στο κελί είναι άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ένας υπόδικος πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος που είχε συλληφθεί στα Γιάννενα για εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές, ένας υπόδικος για λαθρεμπορία και άλλος ένας που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

5328607

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι υπάλληλοι των φυλακών έχουν μείνει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, καθώς βλέπουν μπροστά τους τον άνθρωπο που διέπραξε ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα της τελευταίας δεκαετίας στη χώρα εντελώς ατάραχο και χωρίς την παραμικρή συναισθηματική φόρτιση.

Χθες το πρωί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προαυλίστηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους κρατουμένους της ΣΤ’ πτέρυγας και το απόγευμα ακολούθησε το προβλεπόμενο πρόγραμμα. Ο πιλότος μετήχθη προχθές από τα δικαστήρια της Ευελπίδων με προορισμό τον Κορυδαλλό, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για προφυλάκισή του. Οι άνδρες των επίλεκτων μονάδων της ΕΛ.ΑΣ. τον αποβίβασαν από το θωρακισμένο τζιπ στο οποίο επέβαινε και τον παρέδωσαν στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που περίμεναν στην είσοδο του καταστήματος κράτησης.

IMG 6360Λίγο προτού μπει στον χώρο των φυλακών, ο 32χρονος, ο οποίος συγκλόνισε το πανελλήνιο με το έγκλημά του, είχε στραμμένο το βλέμμα προς τον ουρανό, όπως και κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα. Ήταν λιγομίλητος όταν πέρασε από συνέντευξη, όπως είθισται με κάθε κατηγορούμενο που προφυλακίζεται, παρέλαβε τα κλινοσκεπάσματά του και οδηγήθηκε στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών. Πρόκειται για κελιά όπου κρατούνται άτομα με χαμηλό εγκληματικό προφίλ και θεωρούνται υψίστης ασφαλείας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, είναι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη πτέρυγα των φυλακών, ενώ προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι δεν ζήτησε να δει κανέναν από τους συγγενείς του, αλλά ούτε και τον δικηγόρο του.

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...