Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Θολά νερά στο μυστήριο της Σούδας – Ο Μπάμπης διαψεύδει ότι γνώριζε τον αυτόχειρα Δογιάκη

Ο συζυγοκτόνος αρνείται ότι ήξερε τον Δογιάκη παρά τους «ψιθύρους» για εκείνον, τον «Κρητικό» & το ελικόπτερο

Δημόσια παρέμβαση μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού έκανε οΜπάμπης Αναγνωστόπουλοςπροκειμένου να διαψεύσει δημοσιεύματα που έχουν δει το φως στης δημοσιότητας, κάτι που δείχνει ότι παρακολουθεί ανελλιπώς όσα λέγονται και γράφονται για τον ίδιο στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί τα ψυχομετρικά τεστ δεν θα «έκαιγαν» τον πιλότο;

Ετσι, μέσω γραπτής δήλωσής του στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» του ΑΝΤ1 θέλησε να «αποκαταστήσει» την αλήθεια διαψεύδοντας σενάρια και πληροφορίες που τροφοδοτούν με αρκετό παρασκήνιο την υπόθεση της άγριας συζυγοκτονίας και αφήνουν την αίσθηση ότι δεν έχουν γίνει όλα γνωστά.

karolain 1

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την εγγονή στην αγκαλιά μου», λέει η μητέρα της Καρολάιν

Ενα από τα σενάρια που διακινούνται έντονα είναι αυτό για το περιβόητο ταξίδι στη Σούδα και το ενδιαφέρον για ενοικίαση σπιτιού εκεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή τη δολοφονημένη Καρολάιν, μαζί με ένα άτομο του αντίθετου φύλου. Σε αυτό φαίνεται πως στάθηκε ιδιαίτερα ο προφυλακισμένος πιλότος. «Ούτε εγώ ούτε η Καρολάιν έχουμε ταξιδέψει στη Σούδα αυτή τη χρονιά» ανέφερε στη γραπτή του δήλωση.

Είχε προηγηθεί χείμαρρος δημοσιευμάτων στον Τύπο και στο διαδίκτυο για το ταξίδι στη Σούδα, το οποίο στη συνέχεια γράφτηκε πως είχε πραγματοποιήσει η Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης: Τριανταφυλλίδου για μικρή Λυδία: «Προσωπικά αυτό το μωράκι με ενδιαφέρει τόσο, που είμαι πρόθυμη…»

mpampis karolain ludia

Μέσα σε όλο αυτό το θολό τοπίο είχε παρουσιαστεί από τηλεοπτικό σταθμό και το περιβόητο διαμέρισμα, ενώ είχε μιλήσει ο ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου που το διαχειρίζεται, διαψεύδοντας ότι το επισκέφτηκε η άτυχη 20χρονη. Αλλά και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε υποστηρίξει το ίδιο μιλώντας στο Creta24. Παρ’ όλα αυτά οι φήμες και οι ψίθυροι εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνουν, αναφέροντας πως η Καρολάιν ήταν εκείνη που κατέβηκε στο νησί και πως είδε με έναν άντρα ένα σπίτι προς ενοικίαση στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Σύννεφα» για ναρκεμπόριο πάνω από τον πιλότο

Το ταξίδι

Για το περιβόητο ταξίδι στη Σούδα είχε μιλήσει πρώτος ο απόστρατος ταξίαρχος και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να επιμένει ότι το ταξίδι έγινε στις 10 ή 12 Απριλίου εν μέσω καραντίνας. Μάλιστα, είχε θέσει τις πληροφορίες του στη διάθεση του ανακριτή, σε περίπτωση που τον καλούσε.

Επιπλέον, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διέψευσε οποιαδήποτε σχέση του με τον αυτόχειρα ιδιοκτήτη της ταβέρνας Κρητικός στα Γλυκά Νερά Σταύρο Δογιάκη, για τον οποίο δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση. Δεν γνωριζόμαστε και δεν έχω πάει στο μαγαζί του».

γλυκα νερα

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Τις επόμενες ημέρες θα δούμε εκπλήξεις για το κίνητρο του δολοφόνου»

Από τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος, σύμφωνα με τις Αρχές, αυτοπυροβολήθηκε αρχικά στο στήθος και στη συνέχεια στο κεφάλι, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με τον πιλότο. Μάλιστα, είχε γραφτεί σε μερίδα του Τύπου ότι ο 32χρονος πήγαινε τακτικά για φαγητό στη γνωστή ταβέρνα και επιπλέον πως η εταιρία όπου εργαζόταν ο Αναγνωστόπουλος συνεργαζόταν με την ταβέρνα Κρητικός, καθώς εκεί διοργάνωνε επαγγελματικές συναντήσεις και meetings. Στα νότια προάστια όμως συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να ξεπηδούν ψίθυροι που λένε πως ο μακαρίτης Δογιάκης και ο Αναγνωστόπουλος γνωρίζονταν, κάνοντας ακόμη και βόλτες με το ελικόπτερο, ενώ δεν θεωρούν τυχαίο το γεγονός ότι ο 53χρονος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του σε ένα σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στο πατρικό σπίτι του πιλότου και στη μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά.

Τέλος, ο προφυλακισμένος συζυγοκτόνος αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» για το κρυπτογραφημένο ημερολόγιο της Καρολάιν. «Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν, τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή» είπε.
Ωστόσο, αν η άτυχη 20χρονη κρατούσε όντως κρυφό το ημερολόγιό της, το φυσιολογικό θα ήταν ο 32χρονος να αγνοούσε την ύπαρξή του.

glykanera caroline moro1 scaled 1

Δεν θέλει… οικόπεδα, ελικόπτερα

Θίχτηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τα δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν ως προικοθήρα, ο οποίος «άρμεγε» τα πεθερικά του για να αγοράσει οικόπεδο και ακίνητα, αλλά και από την πληροφορία ότι ζήτησε να καλύψουν εκείνοι ακόμη και τα έξοδα της κηδείας της Καρολάιν. Ετσι, στη γραπτή δήλωση που έκανε θέλησε να απαντήσει στις «ανακρίβειες».

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» ισχυρίζεται και διευκρινίζει πως ο ίδιος πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας της δολοφονημένης συζύγου του, όταν ακόμα παρίστανε τον τεθλιμμένο χήρο. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα» δηλώνει.

Στο θέμα είχε αναφερθεί ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης, υποστηρίζοντας ότι ο συζυγοκτόνος τόλμησε προκλητικά να αρνηθεί να πληρώσει το φέρετρο της συζύγου του, ζητώντας από τη μητέρα της να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας! «Ακόμα και το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο πιλότος να το πληρώσει η μητέρα της. Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο οικογένειες παραδέχτηκαν ότι διαφωνούν, όταν δηλαδή η μητέρα της Καρολάιν έδειξε τις προθέσεις της να αναλάβει την επιμέλεια της εγγονής της, του παιδιού της κόρης της» είχε πει προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.

20690289 10212182855098841 162299791662376951 o

«Χτίζει» την εικόνα του

Αν και για την πράξη του, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, δεν είπε κουβέντα, ο πιλότος φαίνεται ότι ξεκοκαλίζει με απάθεια κάθε δημοσίευμα που αφορά την υπόθεση και δείχνει πως τον ενδιαφέρουν πρωτίστως το προφίλ του και το εγώ του.

Η δήλωσή του δείχνει πως ήδη ο 32χρονος «χτίζει» την εικόνα με την οποία θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, κάτι που φαίνεται και από τις φιλοφρονήσεις για την οικογένεια της Καρολάιν που θα μεγαλώσει το παιδί του. Αλλωστε, απέδειξε ότι ήταν μετρ της υποκριτικής, ώσπου να αποκαλυφθεί η αλήθεια…

Ο 32χρονος «εγκρίνει» την απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Ανακουφισμένος με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. «Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» υποστήριξε.

Συνεκτιμώντας τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η Εισαγγελία αποφάσισε να μένει το παιδάκι με τη γιαγιά του στην Αλόννησο, αλλά παράλληλα όρισε να έχει επικοινωνία και με την οικογένεια του δράστη, προκειμένου να μην αποκοπεί και από τη γιαγιά και τον παππού αυτής της πλευράς.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΦΟΝΟΣ 14

Η πορεία του παιδιού θα παρακολουθείται στενά από την Εισαγγελία Βόλου και αν διαπιστωθεί ότι δεν μεγαλώνει με τις προδιαγραφές που πρέπει να ανατρέφεται ένα παιδί με τις ιδιαιτερότητες της Λυδίας, η απόφαση μπορεί να αλλάξει.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, απηύθυνε έκκληση προς τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας και προειδοποίησε ότι θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι κάμερες έξω από το σπίτι στην Αλόννησο.

«Η μητέρα της Καρολάιν δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα, δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία» κατήγγειλε σε έντονο ύφος.

Οπως είπε, τα τηλεοπτικά δίκτυα περιμένουν με αδηφάγο τρόπο επί 24 ώρες το 24ωρο να «κλέψουν» ένα καρέ από τις στιγμές της οικογένειας μέσα στο σπίτι, όπως η εικόνα που προβλήθηκε σε δελτίο ειδήσεων, με την κυρία Σουζάνα να κρατά τη Λυδία στην αγκαλιά της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυκτική συνθήκη για την οικογένεια, η οποία αυτή τη στιγμή επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και τον σεβασμό στο πένθος της.

{{-PCOUNT-}}33{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...