Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νέα μαρτυρία σοκ για τη δράση του σάτυρου ιερέα από γυναίκα που πήγε να την εξομολογήσει

«Εσένα ποια στάση σου αρέσει;»

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο σχετικά με τη δράση του 37χρονου ιερέα στα Κάτω Πατήσια, καθώς έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις. Ακόμα μία ανήλικη φέρεται ότι έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του ιερωμένου, που φέρεται ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και δύο ενήλικες γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο με ιερέα: Ροζ βίντεο και ψίθυροι για όργια

Οι νέες καταγγελίες καθώς και βιντεοληπτικό υλικό έφτασαν στις Αρχές λίγες ώρες πριν από τη χθεσινή απολογία του κατηγορούμενου παπα-Στέφανου στον ανακριτή για την υπόθεση βιασμού του 14χρονου κοριτσιού μετά την εξομολόγηση σε χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου όπου ιερουργούσε. Ο ιερέας κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14-15 ετών κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14-15 έτη κατ’ εξακολούθηση, προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τη 16χρονη -σήμερα- κοπέλα, οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2020, αλλά φοβόταν να μιλήσει στην οικογένειά της ως τον περασμένο Νοέμβριο, όταν εκμυστηρεύτηκε σε μια θεία της τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του ιερέα. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι απομόνωνε το κορίτσι στην εκκλησία και, αφού το έβαζε να εξομολογηθεί, το βίαζε λέγοντάς του ότι στο πρόσωπό του πρέπει να βλέπει τον πατέρα της! Ο 37χρονος φέρεται ότι βίασε τουλάχιστον επτά φορές το κορίτσι και ότι προέβαινε σε άλλες ασελγείς πράξεις. Μάλιστα, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες της, ενώ της έστελνε και δικές του γυμνές φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό.

Πλέον οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν ακόμα μια περίπτωση ανήλικης, την οποία έχει «φωτογραφίσει» στην κατάθεσή της η 16χρονη που κατήγγειλε τον ιερέα. Εξάλλου, ήρθαν στο φως και δύο καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης από μία 19χρονη, αλλά και από μία μεγαλύτερη γυναίκα, που είχε πάει μαζί με το μωρό της για να εξομολογηθεί.

«Άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή, όπως ποια στάση μου αρέσει, αν με ικανοποιεί ο άντρας μου, αν θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί» ανέφερε η γυναίκα σε τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε: «Μου έλεγε να ακολουθήσω τους κανόνες και να είμαι υποταγμένη στον ίδιο, αλλιώς δεν μπορούσα να γίνω πνευματικό παιδί του».

Υπό το βάρος αυτών των στοιχείων που απέκρυψαν ο ιερέας και η οικογένειά του, παραιτήθηκε ο μέχρι προχθές συνήγορος υπεράσπισής του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Από την πλευρά του ο κληρικός απολογήθηκε χθες για τον βιασμό της ανήλικης και αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες. «Ίσως να με είχε ερωτευτεί, όμως εγώ δεν ενέδωσα!» ισχυρίστηκε.

Ο παπάς απέδωσε την καταγγελία της κοπέλας στο γεγονός ότι σταμάτησε να βοηθά οικονομικά την οικογένειά της με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου της ενορίας.
«Οταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει» υποστήριξε μιλώντας στον Alpha και συνέχισε: «Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ, ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής, γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή, ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο 37χρονος ιερέας άκουσε απόφαση προσωρινής του κράτησης σε Σωφρονιστικό Κατάστημα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...