Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Δίκη Φιλιππίδη: Σε ντετέκτιβ και ψυχολόγο η σύζυγος του Φιλιππίδη για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του

Οι «ψίθυροι» στα καμαρίνια για έκτρωση

Ταφόπλακα στους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη ότι υπήρχε συναίνεση στη σεξουαλική πράξη, αλλά και στο επιχείρημα ότι οι καταγγέλλουσες ήθελαν να να τον εκδικηθούν, έβαλε με μια κατάθεση «ποταμό» ο Σπύρος Μπιμπίλας.

201312031317370.9050 NINOY FILIPIDIS 2122013

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, που προανακριτικά κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού, εξελίχθηκε στον ισχυρότερο μάρτυρα κατηγορίας του, σκιαγραφώντας το προφίλ του με μελανά χρώματα!

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης είχε παρατήσει τη γυναίκα του γιατί είχε σχέση με φίλη του γιου του»

ninou filippidis

Διαβάστε επίσης: «Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;»

«Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισης γιατί θεώρησαν ότι θα επικρατήσει το συναισθηματικό μου. Επειδή ήξεραν ότι λάτρευα τον Πέτρο πίστευαν ότι θα τα δικαιολογούσα. Ε, δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω αυτά τα πράγματα που έμαθα!» ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ρωτήθηκε γιατί η Ελπίδα Νίνου δεν χώριζε από τον σύζυγό της και απάντησε: «Στην πρώτη περίπτωση μου είπε για το παιδί και μια δεύτερη φορά που συζητήσαμε μου εξήγησε ότι “αν χωρίσω τώρα, θα πάρω το μισό χρέος”».

5553879

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «χρησιμοποιούσε το γυναικείο φύλο για τις ορέξεις του. Είχα ενημέρωση για πολλά από την Ελπίδα. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως μας πάρει η Ελπίδα να μάθει για το τι γίνεται στο θέατρο και εμείς κρύβαμε το κινητό. Δεν ξέρω ποιες σχέσεις ήταν συναινετικές και ποιες εξαναγκαστικές, ξέρω ότι υπήρχαν σχέσεις που κατέληξαν με την Ελπίδα να πάει σε ντετέκτιβ και ψυχολόγο. Είχε φτιάξει μια κατάσταση στο μυαλό της ότι όλες οι γυναίκες κυνηγούν τον Πέτρο – εμείς ξέραμε ότι το αντίθετο συνέβαινε. Από την πρώτη στιγμή του γάμου, ο Πέτρος έβγαινε με άλλες κοπέλες» κατέθεσε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Πολλές κοπέλες εκδιώχθηκαν από το θέατρο γιατί δεν ενέδωσαν ή από ζήλια. Πολλές τις έδιωχνε η Ελπίδα».

petros filippidis849

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση Μπιμπίλα σε δίκη Φιλιππίδη: «Η Ελπίδα παρακολουθούσε το κινητό του Πέτρου, της είχα πει να τον χωρίσει»

Ένορκος: «Είπατε ότι πολλές κοπέλες έχουν εκδιωχθεί επειδή δεν συναίνεσαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Τους δόθηκε η επιλογή για την ερωτική συνεύρεση;»

Μάρτυρας: «Μια περίπτωση που γνωρίζω για τη συγκεκριμένη σειρά, μου είπε ο παραγωγός μετά “τι να κάνω; Να διώξω τον Πέτρο που φέρνει λεφτά;”».

filippidis ninou58

Ένορκος: «Είχε το δικαίωμα επιλογής για τη συνεύρεση; Είπε “όχι‭” και την έδιωξαν. Δεν βιάστηκε».

Μάρτυρας: «Ναι».

Μόλις ρωτήθηκε σχετικά με το εάν είχε συζητήσει ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις, ο μάρτυρας απάντησε: «Είχε την ανοχή της συζύγου του. Το ήξερε. Αφού δεν έλεγε εκείνη κάτι, εγώ θα πω; Τι είμαι; Σύζυγός του;»

filippidis5

Για την απάντηση της πρώτης καταγγέλλουσας, ότι «βλέπει σαν πατέρα» τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο μάρτυρας, όταν κλήθηκε να την εξηγήσει, είπε: «Σαν μέντορα, θεωρώ. Στη συνθήκη του θεάτρου».

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Ελευθερίου για δίκη Φιλιππίδη: «Ζητώ δημοσίως συγγνώμη αν κατατέθηκε στο δικαστήριο…»

Περιγράφοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εργασιακή καθημερινότητά του έκανε λόγο για ένα «θηρίο», που γκρέμιζε το δωμάτιο αν δεν του άρεσαν όσα έβλεπε.

«Οταν διαφωνούσαμε, γινόταν θηρίο. Εσπαγε έπιπλα, μια φορά πήγε να με χτυπήσει. Υπήρχαν και άλλες στιγμές, που με είχε στην αγκαλιά του σαν τον καλύτερό του φίλο» κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ. Ωστόσο, εκτός από την «καλλιτεχνική» ένταση, ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του Φιλιππίδη προς τις γυναίκες ηθοποιούς, με τις οποίες σύναπτε σχέσεις, πληγώνοντας τη σύζυγό του.

«Πολύ συχνά ο Πέτρος είχε σχέση με κάποιο από τα κορίτσια στις παραστάσεις του, εν γνώσει της Ελπίδας ή με προσπάθειά της να μάθει με ποια. Το αν ήταν συναινετική η σχέση δεν μπορώ να το ξέρω. Τα κορίτσια, αν κάποιος τους την πέφτει επίμονα, μπορεί να είναι εξαναγκαστική – συναινετική. Εχω ακούσει πράγματα που, εξαιτίας αυτών, δεν τον ξαναπήρα ποτέ τηλέφωνο. Μέχρι πριν τις καταγγελίες δεν είχα ακούσει κάτι. Ενα σοβαρό είχα ακούσει, για μια έκτρωση. Δεν είχα τη δύναμη να πάω να του πω» είπε ο κ. Μπιμπίλας, συμπληρώνοντας ότι από τις πρώτες μέρες του γάμου του με την Ελπίδα Νίνου είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες.

filippidis ninou56

Οπως εξήγησε αρκετές φορές, γνώριζε ότι «ο Πέτρος τσιλιμπουρδίζει», αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έμαθε μετά τις πρώτες καταγγελίες.

«Με πήρε τηλέφωνο η Κ. από την Αμερική και μου έλεγε ότι είναι σε ψυχολόγους όλα αυτά τα χρόνια, γιατί τη βίασε ο Πέτρος. Μου έλεγε για βιασμό τον οποίο δεν είχε πει ποτέ και τον έλεγε στο τηλέφωνο. Εναν άνθρωπο που αγαπούσα, να μου λέει η άλλη από το τηλέφωνο ότι τη βίασε. Επαθα την πλάκα της ζωής μου! Γιατί είναι σε ψυχολόγους τόσα κορίτσια; Γιατί έχουν πάει στην Αμερική; Ο Πέτρος ας σηκωθεί να πει ένα συγγνώμη σε αυτά τα κορίτσια! Τώρα τα έμαθα αυτά!»

Αναφερόμενος στην πρώτη καταγγέλλουσα, την οποία γνωρίζει από τη μητέρα της, περιέγραψε πως τη γνώριζε πολύ καλά.

«Είναι πανέξυπνη, δουλευταρού, δεν μου έδινε την εντύπωση ενός πορνίδιου! Δεν θα τη χαρακτήριζα με τίποτα εμμονική» είπε και συμπλήρωσε ότι γενικά «η Ελπίδα θεωρούσε πως οι γυναίκες τού την πέφτουν».

filippidis ninou59

Οταν κλήθηκε να απαντήσει για τη συνάντησή του με την Ελπίδα Νίνου και τη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας στο θέατρο και όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, ο κ. Μπιμπίλας ανέφερε: «Στο τέλος της παράστασης βρεθήκαμε και οι τρεις. Η Ελπίδα λέει “θέλω να σας μιλήσω”. Άρχισε να μας λέει ένα απίστευτο, ότι η πρώτη καταγγέλλουσα “ενοχλεί τον Πέτρο; Έχει σχέση μαζί του;”. Αμέσως είπα «μα, είναι δυνατόν; Εγώ ξέρω την προσωπικότητα του Πέτρου. Πώς είναι δυνατόν να την πέφτει το κορίτσι στον Πέτρο και όχι ο Πέτρος στο κορίτσι; Μετά από τόσο πολλά χρόνια δεν θυμάμαι τι ειπώθηκε. Θυμάμαι καλά ότι είπε η Ελπίδα “δεν με νοιάζει αν υπάρχει διείσδυση, με νοιάζει ότι η κόρη σου τα ρίχνει στον Πέτρο”! Αν η μικρή δεν μίλησε όλα αυτά τα χρόνια, είναι γιατί φοβόταν. Ο Πέτρος γιατί δεν το είπε;»bibilas dimitris filippidis

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση θα ζητήσει ο συνήγορος υπεράσπισης

Την πρόθεσή της να ζητήσει την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Σπύρου Μπιμπίλα και της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου, γνωστοποίησε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού. Λίγο πριν από τη λήξη της χθεσινής συνεδρίασης, ο συνήγορος του Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί το επίμαχο αίτημα στη σημερινή συνεδρίαση, οπότε θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ για να δεχτεί ερωτήσεις από τους δικηγόρους του κατηγορουμένου.filippidis ninou61

Χθες, λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου. Σημειώνεται ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού κατέθεσε σε τρεις συνεδριάσεις και η κατάθεσή της αριθμεί 260 σελίδες! Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη απάντησε σε λίγες ερωτήσεις της συνηγόρου υπεράσπισης Κικής Μπακιρτζίδου, επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό «εμμονική» για την πρώτη καταγγέλλουσα. Για την τρίτη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Ψυχικό ανέφερε:filippidis

«Θεωρώ ότι σε τέσσερα μέτρα από το σπίτι μας κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί. Με καθηγητές να μπαινοβγαίνουν, την αγορά, κόσμο να κυκλοφορεί έξω από το σπίτι, το θεωρώ σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Υπήρχαν οι φρουροί του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου και γενικά όλοι γνώριζαν το αμάξι του Πέτρου. Δεν μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο έξω από το σπίτι μας».

{{-PCOUNT-}}34{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...