Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Tι ψάχνουν για τη δράση του μαστροπού λυράρη – Δεν είναι μόνο ο ουρολόγος

Ιντα έκανες στα παιδάκια;

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή δράση του 66χρονου Τάσου Ρεράκη, που είχε κάνει ένα 11χρονο παιδί από το Ηράκλειο «έρμαιο» των αρρωστημένων παθών του.

viasmos 2

Ο 66χρονος λυράρης πλησίασε το παιδί το 2018, κέρδισε την εμπιστοσύνη του και, αφού το βίαζε επανειλημμένα, απειλώντας το ακόμα και με μαχαίρι, δεν δίστασε να το εκπορνεύσει, «ψαρεύοντας» πελάτες από το διαδίκτυο και φέρνοντας, έτσι, στη μνήμη όλων τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού, που παραμένει ακόμη ανοιχτή.

viasmos

Ο διεστραμμένος μουσικός πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και της εκπόρνευσης του 15χρονου -σήμερα- αγοριού. Ο λυράρης φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία ήταν κλινήρης και πως δεν έχει γνώσεις τεχνολογίας. Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του, δήλωσε αθώος. «Ο εντολέας μου μιλά για πλεκτάνη, η οποία θα “πέσει”, από το ανακριτικό γραφείο κιόλας» είπε ο δικηγόρος του Διονύσης Βέρρας.

Μαθήματα

Την ίδια ώρα, δεκάδες οικογένειες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, υπό τον φόβο ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που βίωσαν μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του, αφού ο 66χρονος παρέδιδε μαθήματα λύρας. Γι’ αυτόν τον λόγο εκτιμάται πως είναι θέμα χρόνου να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του, με σκοπό να αρχίσουν να ανοίγουν τα στόματα στην ευρύτερη περιοχή.

ourologos
Αραχτός και λάιτ στην πλαζ ο ουρολόγος

Την ανάδειξη της αλήθειας αποζητούν και οι γονείς του ανήλικου αγοριού, που απευθύνουν έκκληση σε οποιονδήποτε έχει βιώσει κάτι παρόμοιο να το φανερώσει. «Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν τη στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας -και πρώτα πρώτα το παιδί μας- την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους» τόνισαν.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας Εφη Σωμαρά δηλώνει σοκαρισμένη όσον αφορά την ανατριχιαστική υπόθεση και εξηγεί πως η μητέρα του ανήλικου ήταν εκείνη που ξεσκέπασε το μαρτύριο που βίωνε το παιδί της. «Ολα αυτά γίνονται σε μια κλειστή κοινωνία, είναι δίπλα μας όσο δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι, εάν η μητέρα δεν ήλεγχε το κινητό του παιδιού τυχαία, η ιστορία δεν θα αποκαλυπτόταν» επεσήμανε και συνέχισε: «Αμέσως τηλεφώνησε σε μένα, την προέτρεψα να αποταθεί στις Αρχές. Δεν υπολόγιζα, ούτε η ίδια η μητέρα ποτέ, ότι θα ανακάλυπτε αυτήν την εφιαλτική ιστορία. Τον έκαναν να μιλήσει το γεγονός ότι διατηρεί την ανωνυμία του αλλά και το ότι θα βοηθήσει κι άλλα παιδιά που ενδεχομένως βρίσκονται στην ίδια θέση».

tasos rerakis
Ο λυράρης Τάσος Ρεράκης

Απειλές και βία

Σύμφωνα με την Εφη Σωμαρά, ο 66χρονος δεν είχε κάποια οικογενειακή σχέση με τους γονείς του παιδιού. «Χρησιμοποίησε αυτό ως πρόσχημα παραπλανώντας το παιδί για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Είπε ότι γνωρίζει τους γονείς του και έτσι τον πλησίασε. Είναι αλήθεια ότι προσπαθούσε να βρεθεί κοντά στο παιδί με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας απειλές και βία σε επόμενο στάδιο» σημείωσε και κατέληξε λέγοντας: «Χρησιμοποιούσε το παιδί, το εξανάγκαζε σε σεξουαλική συνεύρεση. Επειτα, παριστάνοντας το παιδί μέσω εφαρμογής, του έκλεινε ραντεβού με άλλους άντρες. Είναι άγνωστο αν έπαιρνε χρήματα».

Ανατριχίλα προκαλεί και το γεγονός ότι ο Τάσος Ρεράκης στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ακόμα μία υπόθεση με ανήλικο, πράγμα που γνώριζε η μητέρα του 15χρονου, και γι’ αυτό απευθύνθηκε στις Αρχές, όταν είδε το υλικό στο κινητό του παιδιού της.

Ο γνωστός λυράρης είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών από τα τέλη του 2022, όταν και κλήθηκε να καταθέσει για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι. Το στοιχείο που συνδέει την παλαιότερη υπόθεση με τη νέα είναι ότι τα δύο ανήλικα παιδιά συνδέονται με στενό συγγενικό δεσμό. Ο λόγος που δεν προχώρησε τότε το ζήτημα με την ανήλικη ήταν γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου έδωσε άλλοθι στην ιστορία, παίρνοντας ουσιαστικά «πάνω του» την υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...