Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο βουβός πόνος του Νότη Σφακιανάκη για το «κολλητάρι» του, Βασίλη Καρρά

Τα τηλεφωνήματα όσο ο Καρράς ανέβαινε τον Γολγοθά του, η απουσία του από την κηδεία και το τραγούδι που σκέφτεται να γράψει

Με ένα στεφάνι γεμάτο από λευκά λουλούδια και με μια αινιγματική φράση, «Αδελφέ, θα τα ξαναπούμε», o επιστήθιος φίλος του Βασίλη Καρρά, ο Νότης Σφακιανάκης, αποχαιρέτησε το «κολλητάρι» του σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

vasilis karras notis sfakianakis39961

Ολοι ήξεραν τη μακροχρόνια και στενή φιλία των δύο, η οποία πηγάζει από ειλικρινή αισθήματα του ενός για τον άλλο. Στο τελευταίο «αντίο» του Βασίλη Καρρά σύσσωμη η νέα γενιά λαϊκών τραγουδιστών υποκλίθηκε μπροστά στη σορό του και με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε. Πλην ενός, του πιο ακριβοθώρητου, με χιλιάδες φαν στα social media να βάζουν ακόμα και στοιχήματα αν ο Νότης Σφακιανάκης θα κάνει την εμφάνισή του σε αυτή τη θλιβερή στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Καρράς: Θύελλα αντιδράσεων με τη φωτογραφία που διέρρευσε από τις τελευταίες του στιγμές

vasilis karras notis sfakianakis39992

Η απουσία του Νότη Σφακιανάκη από το τελευταίο «αντίο» στον άρχοντα της πίστας Βασίλη Καρρά ήταν εκκωφαντική. Όλοι πίστευαν πως ο δυσεύρετος καλλιτέχνης θα «λυγίσει» και θα βρεθεί να πει το δικό του στερνό «αντίο» σε έναν άνθρωπο που τον λάτρεψε και τον λάτρευε. Ωστόσο, ήξερε πως σε αυτό το «αντίο» όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω του, κάτι που ο ίδιος απεχθάνεται. Άλλωστε, ο καθένας εκφράζει τη θλίψη με τον δικό του τρόπο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Βασίλης Καρράς ερωτηθείς για τις αιχμηρές δηλώσεις του Νότη έπαιρνε το μέρος του και τον στήριζε δημόσια αναφέροντας: «Είναι η άποψή του, έχουμε δημοκρατία και είναι απόλυτα σεβαστή».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Καρράς: Αυτό το τραγούδι αφιέρωνε στη σύζυγό του

vasilis karras notis sfakianakis39899

Ψάχνοντας εδώ και τρεις ημέρες για τη σχέση των δύο κορυφαίων ερμηνευτών πέσαμε πάνω σε στόματα κλειστά. Υπήρχαν, όμως, και άνθρωποι που μας μίλησαν για το αν ο Νότης γνώριζε για τη δύσκολη κατάσταση του Βασίλη Καρρά αλλά και για το απρόσμενο τέλος του.

vasilis karras37481 Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του Μπίλαρου, όπως τον αποκαλούσαν οι συνεργάτες του, ο Νότης Σφακιανάκης όλους αυτούς τους μήνες που ο μεγάλος καλλιτέχνης ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά με τον καρκίνο είχε επαφές μαζί του. Ο Βασίλης Καρράς σε κάθε τηλεφώνημα του Νότη απαντούσε και μεταξύ τους μιλούσαν για όλα. Ο ίδιος ούτε στιγμή δεν είχε δείξει την κρίσιμη κατάστασή του στο κολλητάρι του και συνάδελφο, όπως άλλωστε έκανε σε όλους. Δεν ήθελε κανείς να στενοχωρηθεί για εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Καρράς: Ο Άι Βασίλης των φτωχών – Οι κρυφές φιλανθρωπίες του άρχοντα της πίστας

vasilis karras notis sfakianakis39930 Άλλωστε, πίστευε ότι στο τέλος θα νικήσει όλες τις μάχες. Μιλούσαν κυρίως για τα επόμενα σχέδιά τους αλλά και για μια μελλοντική συνεργασία που είχαν ήδη χτίσει στο μυαλό τους και ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί. Άλλωστε, από τα μεγάλα λαϊκά ινδάλματα δεν έχουν μείνει και πολλοί με το δικό τους εκτόπισμα. Σε μια από τις κουβέντες τους ο μεγάλος καλλιτέχνης είχε εκμυστηρευτεί στον Νότη και για μια δισκογραφική συνεργασία μεταξύ των δύο. Δεν πρόλαβαν, όμως. Τους πρόλαβε ο θάνατος!

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Βασίλη Καρρά: Ξέσπασε σε κλάματα η Δέσποινα Βανδή

vasilis karras notis sfakianakis39868

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο θάνατος του Βασίλη Καρρά έχει «ταρακουνήσει» για τα καλά τον ακριβοθώρητο Νότη και δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα ένα τραγούδι που θα αναφέρεται στον φίλο του Βασίλη Καρρά, όπως εκείνο το ιστορικό «φίλε, έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...