Ρίκα Διαλυνά: Παρελθόν το πρόβλημα υγείας που παραλίγο να την αφήσει ανάπηρη

«Θα φτάσω τα 180» λέει στην «Espresso» η αγαπητή ηθοποιός

«Γράψε πως η Ρίκα δεν πεθαίνει. Είμαι καλά, σηκώνομαι πλέον και περπατάω κανονικά μέσα στο σπίτι. Κάποτε είχα πει ότι θα πάω 250 ετών. Κόβω κάτι και λέω ότι θα φτάσω τα 180 για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Αυτή είναι η χιουμοριστική απάντηση της αειθαλούς Ρίκας Διαλυνά από το Ηράκλειο της Κρήτης και μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, πολύς κόσμος θέλησε να μάθει για την κατάσταση της υγείας της και την εξέλιξή της μετά τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η σπουδαία ηθοποιός και πρώην Σταρ Ελλάς, η οποία κατόρθωσε να παίξει σε πολλές ξενόγλωσσες ταινίες, δίπλα σε ιερά τέρατα του παγκόσμιου κινηματογράφου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espressο» είχε πέσει πριν από μερικές εβδομάδες μέσα στο σπίτι της στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα τόσο στη σπονδυλική στήλη όσο και στα πόδια.

Ωστόσο, άμεση ήταν η αντίδραση της κόρης της και του πολυαγαπημένου της εγγονού, οι οποίοι έσπευσαν με τη βοήθεια γιατρών να τη βοηθήσουν ώστε να σηκωθεί και να σταθεί πάλι στα πόδια της. Tις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, μια σειρά από δημοσιεύματα που αναφέρουν τη Ρίκα Διαλυνά ως «κατάκοιτη» ανάγκασαν την ίδια μέσω της «Espresso» να τους διαψεύσει όλους.

«Αγαπητέ Νίκο. Με ξέρεις τόσα χρόνια. Δεν θα σου έλεγα ποτέ κάτι που δεν είναι αληθές. Οντως, όταν έπεσα, χτύπησα σοβαρά στη σπονδυλική μου στήλη. Ομως με τη βοήθεια των γιατρών, φυσικοθεραπειών και με τη βοήθεια ενός Π κατάφερα να σηκωθώ και πάλι και να περπατάω κανονικά. Απλά έχω βοήθημα όταν σηκώνομαι, λόγω της φοβίας που απέκτησα μετά το πέσιμο. Ειλικρινά στενοχωριέμαι όταν μου τηλεφωνούν και με ρωτάνε αν έχω μείνει κατάκοιτη. Οχι, δεν είμαι κατάκοιτη και γράψ’ τα όπως σου τα λέω. Σηκώθηκα και περπατάω. Είμαι πολύ πολύ καλύτερα από τότε που έπεσα. Κάποτε είπα ότι θα πάω 250 ετών. Για να μην τους χαλάσω το όνειρο του φευγιού μου, γράψε ότι θα πάω έως 180» ανέφερε χαμογελώντας και διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις με αυτό το μοναδικό χιούμορ που τη διακρίνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.