Δευτέρα 18|11|2019
ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Κακόγουστο σκοπιανό θράσος

Κακόγουστο σκοπιανό θράσος

Μετά τη δημιουργία μνημείων στα οποία εμφανίζεται ο Αριστοτέλης να διδάσκει τον Μέγα Αλέξανδρο διαβάζοντάς του έναν «πάπυρο» που γράφει στα σλαβικά ότι «η δημοκρατία είναι το θεμέλιο της ελευθερίας», οι Σκοπιανοί έχουν τώρα την απαίτηση από τον δήμαρχο Φλώρινας να μιλά τη γλώσσα τους!

Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Dnevnik» των Σκοπίων επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλο και μιλώντας σλαβικά τον ρώτησε: «Θέλαμε να πληροφορηθούμε πότε θα συζητηθεί η εκμάθηση της σλαβικής γλώσσας στους κατοίκους της Μελίτης». «Δεν καταλαβαίνω, δεν ομιλώ άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής, της αγγλικής και της ιταλικής» απάντησε στα αγγλικά ο δήμαρχος της Φλώρινας.

Οπως αναφέρει το planitarxis.blogspot.gr, o Σλάβος δημοσιογράφος του «Ντνέβνικ» επέμενε να μιλήσουν στα σλαβικά, αλλά ο δήμαρχος απαντούσε ότι δεν γνωρίζει τη γλώσσα. Η αρνητική απάντηση του κ. Βοσκόπουλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων της εφημερίδας, που είχαν την απαίτηση ο δήμαρχος της Φλώρινας να μιλά σλαβικά. Με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Ντνέβνικ» επιτέθηκαν την επομένη στον κ. Βοσκόπουλο επειδή «αρνήθηκε να τους μιλήσει στη γλώσσα τους»!                 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS