Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Χειροπέδες και στον αδελφό του killer του Μακρή!

❱❱ Πιθανόν ο 35χρονος συνεργός του εκτελεστή του συζύγου της Καρύδα να κρυβόταν στην Ελλάδα μετά τη δολοφονίαΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Στα δίχτυα της βουλγαρικής Αστυνομίας έπεσε ο αδελφός και συνεργός του εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που παρέμενε ασύλληπτος όλο αυτό το διάστημα.

Ο 35χρονος Βούλγαρος φέρεται ότι είχε διαφύγει από την πατρίδα του αμέσως μετά τη σύλληψη του αδελφού του στην Ελλάδα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εξακολουθούσε να κρύβεται στη χώρα μας.

Οι Βούλγαροι αστυνομικοί είχαν φροντίσει με έντεχνο τρόπο να «κοιμίσουν» τον αδελφό του αρχιεκτελεστή, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι έχουν χάσει τα ίχνη του με μια «υπόγεια» επιχείρηση.

adelfos killer

Ετσι, εδώ και καιρό είχαν διαρρεύσει πληροφορίες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό μετά την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε βάρος του από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Την περασμένη Παρασκευή αστυνομικοί ειδικής υπηρεσίας της βουλγαρικής αστυνομίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν να κινείται στην πόλη Χάσκοβο, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Βουλγαρίας τόσο με την Ελλάδα όσο και με την Τουρκία.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο δήθεν για ελέγχους της Τροχαίας, με αποτέλεσμα να συλλάβουν στον δρόμο τον καταζητούμενο κακοποιό, αποφεύγοντας να κάνουν επιχείρηση στο κρησφύγετο που χρησιμοποιούσε, επειδή πίστευαν ότι εκεί υπήρχε βαρύς οπλισμός και ίσως να χρειαζόταν να δοθεί μάχη.

Οι Ελληνες αστυνομικοί της Ασφάλειας και οι Βούλγαροι συνάδελφοί τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 35χρονος να είχε διαφύγει στην Τουρκία ή στην Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη σύλληψη του αδελφού του στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο, σε μια προσπάθεια να χαθούν τα ίχνη του.

Από τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προέκυψε ότι ο 31χρονος εκτελεστής διέφυγε από το σημείο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στις 31 Οκτωβρίου του 2018 στη Βούλα με νοικιασμένο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 35χρονος αδελφός του, ενώ την επομένη πέρασαν μαζί στη Βουλγαρία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο 31χρονος Βούλγαρος επαγγελματίας εκτελεστής του «Αυστραλού» συζύγου της Βικτώριας Καρύδα έκανε το σφάλμα να επιστρέψει στην Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο μαζί με έναν φίλο του για να εκτελέσει νέο «συμβόλαιο θανάτου».

f3 4

Ετσι, τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών και ενημέρωσαν τις βουλγαρικές Αρχές, ζητώντας να εντοπίσουν τον αδελφό και συνεργό του.

Πλέον, οι αστυνομικοί περιμένουν την έκδοση του 35χρονου στην Ελλάδα, με την ελπίδα ότι ίσως κρατήσει διαφορετική στάση από τον αδελφό του (που αρνείται τα πάντα για τη δολοφονία) και αποκαλύψει τους ηθικούς αυτουργούς και τα κίνητρα του «συμβολαίου θανάτου» για τον Γιάννη Μακρή.

f2

offer


{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...