«Νo sex» πριν από τον γάμο

ΚΟΣΜΟΣ

«Νo sex» πριν από τον γάμο

❱❱ Μπίμπερ και Μπάλντουιν αποκάλυψαν στη «Vogue» ότι «κρατήθηκαν» ως την τελετή στη Νέα Υόρκη

Από τη μέρα που άρχισαν να βγαίνουν ως σήμερα σχεδόν σε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους ερωτοτροπούν. Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν ωστόσο αποκάλυψαν ότι απείχαν από το σεξ ως την ημέρα του γάμου τους, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Σε κοινή του συνέντευξη στη «Vogue» το ζευγάρι υποστήριξε ότι η «αγαμία» ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ, με τον Μπίμπερ να αποκαλύπτει ότι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις ήταν εκείνες που τον ώθησαν στην απόφαση της αποχής από τις προγαμιαίες σχέσεις. Παράλληλα ο νεαρός ποπ σταρ είπε ότι κατά το παρελθόν είχε «νομικό πρόβλημα με το σεξ», αναφερόμενος πιθανότατα στις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει το 2013 και τον έδειχναν να βγαίνει από οίκο ανοχής της Βραζιλίας καλυμμένος με σεντόνια.

«Ο Θεός δεν μας ζητά να μην κάνουμε σεξ για εκείνον, επειδή του αρέσουν οι κανόνες. Το κάνει για να μας προστατεύσει από τον πόνο. Νομίζω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές ο κόσμος κάνει σεξ επειδή δεν αισθάνεται αρκετός. Επειδή δεν έχει αυτοπεποίθηση.

Ηθελα να αφιερωθώ εκ νέου στον Θεό με αυτόν τον τρόπο, επειδή ένιωθα ότι θα ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Θεός με ευλόγησε με τη Χέιλι. Ανταμείβεσαι για την καλή συμπεριφορά» ανέφερε αποκαλύπτοντας ότι ως τον Ιούνιο του 2018 που γνώρισε τη Χέιλι είχε συμπληρώσει ήδη έναν χρόνο αποχής από το σεξ, γεγονός που σημαίνει ότι ούτε με την πρώην του Σελίνα Γκόμεζ είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Ο Μπίμπερ γνώρισε την Μπάλντουιν το 2009 και έβγαιναν για τρία χρόνια. Επανασυνδέθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, μόλις έξι μήνες μετά τον χωρισμό του από την Γκόμεζ, και παντρεύτηκαν μέσα σε 12 εβδομάδες. Ο λόγος που επέσπευσαν τον γάμο τους ήταν, όπως λένε, για να κοιμηθούν επιτέλους μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ