Την κυριαρχία του στη βραδινή τηλεοπτική ζώνη επιβεβαίωσε το The Voice, με το δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν να σημειώνει υψηλές επιδόσεις τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο.

Η παρουσία της Πάολας στην κριτική επιτροπή, όπου αντικατέστησε τον αείμνηστο και στενό της φίλο Γιώργο Μαζωνάκη, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αλλαγές του φετινού κύκλου, με το μουσικό πρόγραμμα να διατηρεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Μετά το 15,9% που κατέγραψε στην πρεμιέρα του, το talent show παρουσίασε μικρή άνοδο, φτάνοντας στο 16,2% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η σειρά «Τα Φαντάσματα» του Star με 10,9%, ενώ ο «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, περιορίστηκε στο 8%.

Αντίθετα, χαμηλές πτήσεις κατέγραψε η πρεμιέρα της εκπομπής «John και Μέρη» με τον Γιάννη Ζουγανέλη στο OPEN, συγκεντρώνοντας 3,9%, ενώ η σειρά «Αύριο» της ΕΡΤ1 σημείωσε 2,8%. Στην τελευταία θέση βρέθηκε το «TV Land», με ποσοστό μόλις 1,9%.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η επικράτηση του The Voice στο γενικό σύνολο, όπου ο μέσος όρος τηλεθέασης διαμορφώθηκε στο εντυπωσιακό 24,5%. Μάλιστα, στο τέταρτο από τις 23:45 έως τα μεσάνυχτα, το μουσικό talent show εκτοξεύτηκε στο 33,1%, επιβεβαιώνοντας τη σημαντική απήχησή του στο τηλεοπτικό κοινό.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο «Εκατομμυριούχος» με 11,4%, ενώ ακολούθησαν «Τα Φαντάσματα» με 8,3%. Σε αισθητά χαμηλότερα επίπεδα κινήθηκαν οι υπόλοιπες εκπομπές, με ποσοστά που δεν ξεπέρασαν το 4,3%.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









