ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Βασίλης Λεβέντης

❱❱ Το λαϊκό άσμα της τραγουδίστριας Μαργαρίτας Γαλάρη «Αλλ’ αντ’ άλλων», που ακούγεται στα πανηγύρια, πρέπει να έχει ακούσει πολλές φορές ο Βασίλης Λεβέντης. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που του συμβαίνει, καθώς, αν και ως χθες κατήγγελλε σχέδιο αποστασίας και διάλυσης της Ενωσης Κεντρώων, τώρα υποστηρίζει ξαφνικά ότι έγινε η «τρίχα τριχιά» και πως δεν υπάρχει «απολύτως κανένας κίνδυνος» για το κόμμα του! Απέδωσε δε τον θόρυβο που προκλήθηκε «στο φαινόμενο Φωκά, που πάντα έκανε υποκλίσεις και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει τίποτα». Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «εκεί φάγαμε κεραμίδι», μιλώντας ταυτόχρονα για «εγωισμούς» που δεν οδηγούν πουθενά.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «το πρόβλημα είναι η Ελλάδα και πρέπει όλοι να χαμηλώσουμε τους τόνους για την πατρίδα». Οταν ρωτήθηκε, πάντως, για τον έτερο επίφοβο βουλευτή που απειλεί με ανεξαρτητοποίηση, τον Γιάννη Σαρίδη, και τι μέλλει γενέσθαι αν αποχωρήσει και εκείνος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων συνέχισε να βρίσκεται στον… κόσμο του, απαντώντας ότι το κόμμα του «πήρε στον λαό 4% και η χρηματοδότηση των κομμάτων λαμβάνεται γιατί είναι του λαού η απόφαση, δεν είναι των βουλευτών», προσθέτοντας πως στη Βουλή «μπορεί να γίνει μια συνωμοσία»!

Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στο επικείμενο δημοψήφισμα στα Σκόπια, εμφανίστηκε απολύτως βέβαιος ότι θα βγει άνετα το «ναι» και πως ως τις 10 Νοεμβρίου «θα έχουν τελειώσει όλα», επικαλούμενος έγκυρη πληροφορία από το Βερολίνο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ