ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θέμης Μουμουλίδης

❱❱ Με τις αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών να μην καταλαγιάζουν παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης, ο βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης εμφανίστηκε…… το πρωί της Κυριακής για να καταθέσει στεφάνι στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Σιάτιστας, του τόπου όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο μακεδονομάχος Παύλος Μελάς.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν να υπάρξουν αντιδράσεις και όντως ένας νεαρός «τα έχωσε» στον βουλευτή λέγοντάς του: «Τολμάς να καταθέτεις στεφάνι ενώ πούλησες τη Μακεδονία;»

Θα μπορούσε να τελειώσει εκεί το περιστατικό, ωστόσο ο ίδιος ο Θέμης Μουμουλίδης αποφάσισε να ζητήσει εξηγήσεις από τον νεαρό αντί να αποχωρήσει δίνοντας τόπο στην οργή. Δεν κατανοεί φαίνεται ότι αρκετοί -ιδιαίτερα στην περιοχή όπου ετάφη προσωρινά ο ήρωας Παύλος Μελάς- διαφωνούν να πάρει η γειτονική χώρα το όνομα και οι κάτοικοί της να αποκαλούνται Μακεδόνες.

Θα έπρεπε όμως να αντιληφθεί ότι ένας βουλευτής, όταν εισπράττει αντιδράσεις και τον αποδοκιμάζουν, είναι πιο συνετό να αποχωρεί και να δείχνει σεμνότητα. Στην περίπτωση όμως αυτή που πλησίασε τον νεαρό και ζήτησε τα ρέστα, ο Κοζανίτης βουλευτής έδειξε ότι δεν έχει αντιληφθεί πως υπάρχει και άλλη άποψη…

Θα μπορούσε να μιμηθεί συναδέλφους του που τον τελευταίο καιρό έχουν αντιμετωπίσει με ψυχραιμία αντίστοιχα περιστατικά και όχι να «τσαμπουκαλευτεί», με τον κίνδυνο να προκαλέσει σύρραξη, για την οποία θα είχε, φυσικά, μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος.

Ας είναι ψυχραιμότερος λοιπόν την επόμενη φορά ο κ. Μoυμουλίδης, γιατί υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά μας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ